10 yaşındaki Gökhan'ın cesedi enkazdan çıkarıldı!

10 yaşındaki Gökhan'ın cesedi enkazdan çıkarıldı!

Karacasu'da bir evde meydana gelen yangın ve sonrasındaki patlamada bir çocuk alevlerin içinde kalarak öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

MEHMET ALİ CİNTOSUN-Palamatçuk Mahallesi'nde dağlık alandaki bir evde patlama sesi duyan vatandaşlar bölgeye gitti. Vatandaşlar, yanan evdeki Ürkiye Özkan ve 7 yaşındaki oğlu Fatih Özkan'ı dışarı çıkardı.

2-301.jpg

İhbar üzerine bölgeye jandarma, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler, evdeki patlama sonrası yaşanan toprak kaymasından dolayı güçlükle bölgeye ulaştı.

3-267.jpg

Yangından kurtarılamayan 10 yaşındaki çocuğun cesedi enkaz alında kaldı. Ağır yaralanan anne ve 7 yaşındaki oğlu, komşuları Zeki Kuş'un fark etmesi üzerine patlamadan kurtarıldı. Yaralılar, ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine  kaldırdı. Öte yandan, ev sahibi Ayvaz Özkan, bölgeye yakın bir mesafede başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

4-182.jpg

Ekipler, evi baba Özkan'ın aile içi tartışmadan dolayı benzinle yaktığı, patlamanın da tüpten kaynaklandığı ihtimali üzerinde duruyor.

5-087.jpg

AFAD ve jandarma ekipleri uzun süren uğraşlar sonucu enkaz altında kalan 10 yaşındaki Gökhan'ın cansız bedenini çıkarttı. Baba ve oğlunun kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adlı Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. 
7 yaşındaki Fatih, ambulans helikopterle tedavi edilmek üzere Ankara'ya sevk edildi.

7-040.jpg

8-028.jpg

9-016.jpg

10-011.jpg13-010.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.