11 yıldır 12 ayrı suçtan aranan zanlı yakalandı

11 yıldır 12 ayrı suçtan aranan zanlı yakalandı

Nazilli’de ev sahibi Tayfun Kökten, evden çıkarken bıraktığı 2 bin 500 liralık borcu ödemeyen kiracısı Şener Çetin'i jandarmaya şikayet etti.

Jandarma tarafından gözaltına alınan Şener Çetin'in gerçek adının H.Ç. olduğu ve 12 ayrı suçtan 11 yıldır aranmakta olduğu ortaya çıktı.

Kendisini Şener Çetin olarak tanıtan kiracı, Tayfur Kökten'e ait evi bir süre önce boşalttı. Şener Çetin'in evi boşaltmasının ardından elektrik ve suyu kaçak kullandığı ve 2 bin 500 lira borç bıraktığı ortaya çıktı. Ev sahibi Tayfun Kökten'in borcu ödemesini istediği Şener Çetin, buna yanaşmadı. Ev sahibi Tayfun Kökten, borcu ödemeyen eski kiracısı hakkında jandarmaya müracaat etti.

Jandarma Asayiş Timleri, Şener Çetin'in yeni adresine operasyon düzenledi. Yapılan incelemede, herkesin Şener Çetin olarak tanıdığı şüphelinin sahte kimlik kullandığı ve gerçek adının H.Ç. olduğu tespit edildi. Jandarma tarafından gözaltına alınan H.Ç.'nin toplam 12 suçtan arandığı ve 11 yıldır kaçak olduğu ortaya çıktı. H.Ç, sevk edildiği mahkemede tutuklanarak Nazilli Kapalı Cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.