12. Muhtarlık Binasının Açılışı Gerçekleştirildi

12. Muhtarlık Binasının Açılışı Gerçekleştirildi

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Nazilli Şehir Stadyumu’nun batısına yaptırılan Kurtuluş Mahallesi’nin yeni Muhtarlık Hizmet Binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Nazilli Şehir Stadyumu’nun batısına yaptırılan Kurtuluş Mahallesi’nin yeni Muhtarlık Hizmet Binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kurtuluş Mahallesi Muhtarlık Binası önünde gerçekleştirilen açılış törenine; Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, MHP İlçe Teşkilat Başkanı Kürşat Engin Özcan, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, Mahalle Muhtarları, Dernek ve Oda Başkanları, mahalle sakinleri davetliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan açılış töreninde ilk olarak konuşma yapan Kurtuluş Mahalle Muhtarı Musa Karakuş Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, “Belediye Başkanımız Haluk Alıcık Nazillimize şimdiye kadar güzel hizmetlerde bulunmuştur. Belediye Başkanı olarak seçildiği 2009 yılından bu yana gerçekleştirmiş olduğu hizmetlerle Nazillimizin çehresini değiştirmiştir. Mahallemiz insanının daha iyi şartlarda hizmet alabilmesi için yapımını gerçekleştirilmiş olan muhtarlık binamızı hayata geçirmesinden dolayı mahalle halkı ve şahsım adına Başkanımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

“BİZ NAZİLLİ’Yİ KARŞILIKSIZ SEVDİK”

Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Haluk Alıcık gerçekleştirdiği konuşmasında ;“Biz Nazilli’yi Karşılıksız sevdik. Nazilliye hizmet noktasında bizim uç beyleri dediğimiz muhtar arkadaşlarım Nazilli de bize çok destek oldular. Belediye olarak Nazillide şu ana kadar 12 tane yeni muhtarlık binası yaparak hizmete sunduk Muhtarlarımızın yeni binalarında mahalle sakinlerine daha iyi koşullarda hizmet vermelerini sağladık. Biz elimizden geldiğince de muhtar arkadaşlarımızın dertlerine deva olmaya çalışıyoruz. Muhtarımız nasıl kendi mahallelerine deva oluyorsa bizde o mahallemizin derdine deva olmaya çalışıyoruz. Belediye Başkanı olduğum gün Kurtuluş Mahallemize yeni muhtarlık binası yapacağımızın sözünü vermiştim. Bugün o sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Biz muhtarlarımızı çok önemsiyoruz. Muhtarlarımız mahallelerindeki ihtiyaç duyulan hizmetleri tespit ederek bizlere aktarıyorlar. Bizde muhtarlarımız ile iyi diyaloglar içerisinde olup çalışmalarımızı yapmaktayız. Bu şekilde hem mahallelerimize hem de vatandaşlarımıza hizmet etme fırsatı buluyoruz.

Nazilliyi üniversite, organize sanayi ve uzun yaşam kenti yapacağımızı söylemiştik çok şükür bunu gerçekleştirdik. Büyükşehir yasası ile birlikte Nazilli Belediyesi Farklı bir konuma geldi. Eskiden köy olan yerlerimiz bildiğiniz gibi Nazilliye Belediyesine bağlandı. Nazilli Belediyesi olarak şu an 35 farklı noktada çalışma yapıyoruz. Biz Nazilli Belediyesi olarak geçen dönem 100 milyar liralık yatırım gerçekleştirmişiz Nazilli Belediyesi büyük bir belediyedir. Nazilli Belediyesi olarak eskiden köy olan mahallerimiz dahil Nazillinin 82 mahallesinde de bir eserimiz vardır. Nazilli Belediyesi olarak devletimizin yapması gereken bazı hizmetleri de biz yaptık. Yapımını gerçekleştirdiğimiz Huzur Evi, Diş Hastanesi, Mobese kameraları, Fen Lisesi Yurdu, Sağlık Meslek Lisesi gibi hizmetleri devletimize devrettik. Ben vatandaşlarımızdan Nazilliye yapılan hizmetleri sorgulamalarını istiyorum. Nazilliye kim hangi hizmetleri yapmış onu iyi değerlendirsinler. Biz parti ya da kişi ayrımı gözetmeden Nazilliye hizmet eden herkese Allah razı olsun deriz herkese teşekkür ederiz Biz Nazilli için çalışıyor, vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alsın diye uğraşıyoruz muhtarlık binamız Kurtuluş Mahallemize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Muhtarlık Binasını açılışı, Belediye Destek Hizmetleri Müdürü Mehmet Çelik’in açılış duasını okumasının ardından Belediye Başkanı Haluk Alıcık, MHP İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, Belediye Meclis Üyesi Dursun Öztununç, Kurtuluş Mahalle Muhtarı Musa Karakuş ve diğer mahalle muhtarlarının açılış kurdelesini kesmesiyle gerçekleşti. Açılışın ardından Muhtarlık Hizmet binasını inceleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık burada muhtarlar ve vatandaşlarla sohbet etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.