13 farklı olaya karışan hırsız yakalandı

13 farklı olaya karışan hırsız yakalandı

Son 10 gün içerisinde 13 farklı hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen Hidayet Çalışkan polis tarafından yakalandı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Güven Tim ekipleri, kent merkezinde son 10 gün içeresinde meydana gelen, bisiklet, motosiklet ve ayakkabı hırsızlıkları ile ilgili çalışma başlattı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDEN TESPİT EDİLDİ

Olayların meydana geldiği bölgelerdeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, şüphelinin daha önce de poliste çok sayıda suç kaydı bulunan Hidayet Çalışkan olduğunu belirledi.

20 GÜNDÜR EVE GİTMEMİŞ

Çalışkan'ın merkez Karatay ilçesindeki evine giden ekipler, şüphelinin 20 gündür eve gitmediğini öğrendi. Polis, Hidayet Çalışkan'ın devamlı gittği Merkez Karatay ilçesindeki Yeni Mahalleye gitti. Polisi karşısında görünce kaçmaya başlayan Çalışkan kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

ÇALDIĞI MALZERMELERİ SURİYELİLERE SATIYOR

Poliste verdiği ifadede Çalışkan'ın hırsızlık olaylarını madde bağımlısı olduğu için gerçekleştirdiğini, çaldığı malzemeleri ise Suriyelilere ve tanımadığı kişilere sattığını söylediği öğrenildi. Konya Eğtim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Çalışkan, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına ayağındaki terlikleri fırlatarak tepki gösterdi. Hidayet Çalışkan'ın polisteki işlemleri sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.