155 İhbar Hattını En İyi Kullanan İllerden Biri: AYDIN

Aydın Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, Türkiye’de 155 ihbar hattını en iyi kullanan illerden birinin Aydın olduğunu belirterek Aydın halkına ‘İhbar’ teşekküründe bulundu.

Aydınlıların kanun ve nizamlara uyduğunu ve uymayanları da ihbar ettiğini belirten Emniyet Müdürü Taştan, vatandaşın bu duyarlılığının polisin işini kolaylaştırdığını söyledi. Yasa gereği 155 polis ihbar hattına yapılan ihbarlarda ihbarcıların kimliklerini koruduklarını belirten Taşdan, halkın huzur ve güveni için vatandaşların duydukları ya da gördükleri olayları gerek 155 polis ihbar hattını kullanarak gerekse internetten online olarak polise çok rahat bir şekilde ihbar edebileceğini belirtti. Bu yönde Aydın’da yaşayanların çok duyarlı olduğunu ve 155 polis hattının 24 saat boyunca yoğun olarak çalıştığını belirten Taşdan, “Aydın bazı konularda çok şanslı. İlk olarak vatandaşımız bilinçli ve duyarlı. Birçok vatandaşımız şüpheli buldukları her kişi ve durumu polisimize bildiriyor. Bazen de olay işleyip kaçanlar olduğunda vatandaşımız polisimize yardımcı olmak için adeta gözcülük yapıyor. Duyarlılıklarından dolayı Aydın halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“ÇALIŞAN SAYISI KADAR EMEKLİ EMNİYET MENSUBU VAR”

Aydın’ın doğal güzellikleri iklimi ve yaşamın daha ucuz ve kolay olması nedeniyle emniyet mensupluğundan emekli olanların da Aydın’da yaşamayı tercih ettiğini belirten Taşdan, “Şu anda halen aktif olarak sosyal hayatına devam eden 2 binin üzerinde emekli polisimiz Aydın’da yaşıyor. Her ne kadar emekli olsalar da bizim emekli meslektaşlarımız da birçok konuda teşkilata yardımcı oluyor. Vatandaşın duyarlılığı ve emekli mensuplarımızın da destekleri ile Aydın ihbar konusunda en iyi illerimizden biri” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum