17 Yaşındaki kızın üstünden çıkanlar şoke etti!

17 Yaşındaki kızın üstünden çıkanlar şoke etti!

Ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu 17 yaşındaki genç kız, polis ekiplerinin durduğu araçta sahte kimlik ve uyuşturucuyla yakalandı.

de şüphelendikleri bir aracı durduran polis ekipleri, ailesi tarafından 3 - 4 ay önce kayıp ihbarı yapılan genç kızı üzerinde sahte kimlik ve uyuşturucuyla yakaladı. Genç kız, Denizli Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

KİMLİK SORGULAMASI İÇİN ARAÇTAN İNMESİNİ İSTEDİLER

Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Sırakapılar Mahallesinde şüphelendikleri bir otomobili durdurarak biri kız 3 kişinin, kimlik sorgulanması için araçtan inmesini istedi. Otomobildeki Ö.D. isimli şahıs, polise kimliğini verdikten sonra kaçarak izini kaybettirdi.

3 - 4 AY ÖNCE KAYIP İHBARI YAPILMIŞ

Araçtaki Ö.K. ve kendini Dilek Y. olarak tanıtan kızın GBT sorgusunu yapan ekipler, genç kızın yaklaşık 3 - 4 aydır kayıp olduğu ileri sürülen 17 yaşındaki K.K. olduğunu belirledi. 17 yaşındaki genç kızın üzerinde yapılan aramada Dilek Y. isminde sahte kimlik, çantasının içerinde bulunan sigara paketinin içerisinde tek kullanımlık esrar, uyuşturucu, hap ve metamfetamin ele geçirildi.

DİĞER ŞÜPHELİNİN ÜZERİNDEN SAHTE BANKNOT ÇIKTI

Araçtaki Ö.K.'nın üzerinde de 'geçersiz' yazan 34 adet 100 TL'lik sahte banknot para bulundu. Polis ekipleri, otomobilin kapısının cebinde ise 19 adet folyoya sarılı kristal uyuşturucu madde ve uyuşturucu kullanımında kullanılan malzeme ele geçirdi.

Araçta bulunan şüphelilerden Ö.K. gözaltına alınırken, 17 yaşındaki kız Denizli Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

17 Yaşındaki Kayıp Genç Kız, Uyuşturucu ve Sahte Kimlikle Yakalandı

(Kaynak:Haberler.com)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.