2.amatör 1. grupta kritik hafta

2.amatör 1. grupta kritik hafta

Aydın 2. Amatör 1. grupta ilk yarının son haftasına girilirken, 4 tane 18 puanlı takımdan olan Arslanlı Gençlikspor-Ortakçıspor ve İsabeyli Şırlanspor-Kurtuluspor ile kozlarını paylaşacak.

Grupta 4 tane 18 puanlı takımdan Ortakçıspor 34 averajla birinci, İsabeyli Şırlanspor 27 averajla ikinci, Arslanlı Gençlikspor 23 averajla üçüncü ve Kurtuluşspor 20 averajla dördüncü sırada bulunuyor. Pazar günü oynanacak karşılaşmalar 15.00’te başlarken, Arslanlı Gençlikspor Ortakçıspor’u Nazilli Sümer 1 No’lu sahada, İsabeyli Şırlanspor’da Kurtuluşspor’u İsabeyli sahasında ağırlayacak. Bir hayli çekişmeye sahne olacak 1. grupta ilk yarıyı kimin lider olarak kapatacağı kıran kırana geçecek 90 dakikalar sonunda belli olacak. 

İsabeyli’de Kamil yok 

Geçen hafta Ortakçıspor’a son dakikalarda yediği gol ile boyun eğen İsabeyli’de, KKTC’de eğitim öğretim hayatını sürdüren takımın beyni olarak adlandırılan Kamil sınavlarının olması nedeniyle yer almayacak. 

Ortakçı’da moraller yerinde

İsabeyli Şırlanspor’u Yasin’in golü ile yenen Ortakçıspor, Arslanlıspor maçı öncesi hücum hattına güveniyor. Hücum oyuncularının formu gün geçtikçe artan Ortakçıspor ilk yarıyı lider bitirmek için mücadele edecek.
Arslanlıspor vites arttırmak istiyor

Kendi seyircisi önünde grubun güçlü ekiplerinden olan Kurtuluşspor’u ağırlayacak olan yeşil-beyazlılarda parola galibiyet. Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Arslanlar, ilk yarıyı lider bitirmek için Kurtuluşspor engelini kayıpsız geçmek istiyor. 

Kurtuluşspor galibiyet serisini sürdürme peşinde 

Grupta Arslanlıspor’a 1-0 kaybetmesinin ardından çıktığı 5 maçta 5 galibiyet alan Kurtuluşspor, İsabeyli Şırlanspor’u yenerek hem galibiyet serisini 6 maça çıkarmak istiyor.

HABER: ENGİN KOCAMAN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.