2015 YGS NAZİLLİ 1’İNCİSİ UĞUR DERSHANESİ’NDEN

2015 YGS NAZİLLİ 1’İNCİSİ UĞUR DERSHANESİ’NDEN

Bahçeşehir UĞUR Eğitim Kurumları Nazilli Şubesi öğrencisi Mert Amasya, 2015 YGS sonuçlarına göre Nazilli 1’incisi olmayı başardı.

2015 YGS sonuçlarına göre Nazilli 1’incisi olan ve ilk 1000’de 4 Türkiye derecesi kazanan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Nazilli Şubesi öğrencisi Mert Amasya ve yine ilk 1000’de 2 Türkiye derecesi kazanan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Nazilli Şubesi ikincisi Durali Harun Yılmaz, Nazilli Uğur Dershaneleri’nde yapılan bir törenle ödüllendirildi. Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Jandarma Komutanı Binbaşı Baki Deniz, okul idarecileri ve okul öğretmenleri ve öğrenci yakınlarının katılımıyla gerçekleştirilen törende derece alan öğrenciler sevinçlerini velileri ve öğretmenleriyle paylaştılar.

• NAZİLLİ’NİN ALTIN GENÇLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Nazilli Şubesi Kurucusu Fatih Ertap törende yaptığı konuşmada, UĞUR Dershanesi’nin kurulduğu günden bugüne her yıl çok iyi dereceler çıkardığını ve öğrencilerini hem akademik hem sosyal hem de kültürel alanda yetiştirdiğini söyledi. Ertap, “UĞUR Dershanesi’nin uzman eğitim kadrosu ile dershane öğrencilerimiz ülkemizin en iyi üniversitelerini kazanmışlardır. Rehberlik, danışmanlık sistemimiz Nazilli’de kabul görmüş, disiplinli eğitim anlayışı ve öğrenci merkezli öğretim tekniğiyle bireysel ve kitlesel başarısını sürekli hale getirmiştir” dedi.

• 2015 YGS’DE NAZİLLİ BİRİNCİSİ UĞUR DERSHANESİ’NDEN

UĞUR Dershanesi öğrencilerinden Mert Amasya’nın 2015 YGS’de Nazilli birinciliğini kazandığını hatırlatan Fatih Ertap açıklamasını şöyle sürdürdü: “7 yıldır dershanemiz öğrencisi olan Mert Amasya 2011 SBS’de de ailesine, bizlere, Nazilli eğitim camiasına yaşattığı Türkiye Birinciliği sevincinden sonra, üniversite sınavında aldığı bu derece ile bu sevinci bize tekrar yaşatmış ve bizi gururlandırmıştır. Bu çerçevede kurumumuzda eğitim gören öğrencilerimiz, Türkiye’de ilk 1000’de birçok derece kazanmışlardır. Bu başarıyı kazanan tüm öğrencilerimizi, ailelerini, okul öğretmen ve özellikle de Nazilli UĞUR Dershanesi idarecilerini, fedakar öğretmenlerini, rehber öğretmenlerini ve tüm personelini canı gönülden kutluyorum”

• UĞUR HAZIRLIK LİSESİ KURULACAK

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Nazilli Şubesi Kurucusu Fatih Ertap açıklamasında UĞUR Dershanesi’nin 2015-2016 Öğretim Yılı itibariyle temel liseye dönüşeceği bilgisini verdi. Ertap, “48 yıllık dershane, 25 yıllık okul tecrübesini ve başarısını temel lise eğitimiyle daha da ileri götürecek Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları’nı bundan sonra Nazilli’de UĞUR HAZIRLIK LİSESİ (UHL) olarak temsil edecektir. Ayrıca çok yakın zamanda Nazilli’de kurulacak olan eğitim kampüsümüz ile her yaştaki öğrencilerimizle buluşacağımızın müjdesini vermek isterim” ifadelerini kullandı.

• ÖDÜLLERİ NAZİLLİ PROTOKOLÜ VERDİ

Törende, 2015 YGS sonuçlarına göre Nazilli 1’incisi olan ve ilk 1000’de 4 Türkiye derecesi kazanan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Nazilli Şubesi öğrencisi Mert Amasya ve yine ilk 1000’de 2 Türkiye derecesi kazanan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Nazilli Şubesi ikincisi Durali Harun Yılmaz’a ödülleri Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Nazilli Jandarma Komutanı Binbaşı Baki Deniz tarafından verildi. Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur yaptığı konuşmada, “Nazilli Fen Lisesi’nin bu yıl ilk mezunlarını veriyor olması biz de büyük bir başarı beklentisi oluşturmuştu. Derece alan öğrencilerimizi ve ailelerini kutluyor, başarılarının hem bilimsel hem de sosyal alanda başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

ugur-dershanesi-(1).jpg

ugur-dershanesi-(2).jpg

ugur-dershanesi-(3).jpg

ugur-dershanesi-(4).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.