23 Nisan Çöplüğü!

23 Nisan Çöplüğü!

23 Nisan Parkı, üniversiteli gençlerin istilasına uğradı. Alkol alarak çevreye verdikleri zararla mahalle halkını bezdiren grup, parkı açık hava meyhanesine çevirdi.

Çevre ilçelerden de gençlerin alkol alma mekanı haline gelen park, sabahları çöplüğe dönüyor. Nazilli polisi ve belediye yetkililerinin uyarılarını dikkate almayan gençlere önlem olarak, polis park çevresinde nöbet tutmaya başladı.

Geçtiğimiz yıllarda Nazillili ailelerin buluşma mekanı olarak bilinen 23 Nisan Parkı, üniversiteli gençler tarafından işgal edildi. Adnan Menderes Üniversitesi öğrencilerinin “Sahil” ismini verdikleri grubu kurmalarıyla, buluşma yeri olarak belirlenen 23 Nisan Parkı,güneşin doğmasıyla çöplüğe dönüşüyor. Akşam saatlerinde parkta alkol alarak çevreye zarar veren gençler, parkı kullanılmaz hale getiriyor. Alkol sefasıyla sayısız kere kavgaya tutuşan gençler, mahalle halkını da çileden çıkartıyor.Çevre ilçelerden de 23 Nisan Parkı’nın adını duyan vatandaşlar alkollerini alarak, her gece parka geliyor. İhbarların çoğalmasıyla düğmeye basan Nazilli polisi duruma el attı. Parkı istila eden gençlere geçit vermeyen polis, nöbet tutarak parkın güvenliğini sağlamaya başladı.  Park alanının halka açık olduğunu bildiren ekipler, çevreye verilen zarar ve gürültüden dolayı böyle bir uygulama yapıldığını dile getirdi.

HER SABAH TEMİZLENİYOR

Gece alkol sefası yapan gençler, yanlarında getirdikleri yiyecekleri de çevreye atarak belediye görevlilerin işini zorlaştırıyor. Her sabah parkı temizlemeye gelen Nazilli Belediyesi ve Büyükşehir ekipleri, gençlerin çevreyi kirletmemeleri konusunda uyarıda bulundu. 

HABER:MEHMET ALİ CİNTOSUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum