25. Geleneksel Umurlu Erik Festivali Suavi İle Son Buldu

25. Geleneksel Umurlu Erik Festivali Suavi İle Son Buldu

Efeler Belediyesi tarafından düzenlenen 25. Geleneksel Umurlu Erik Festivali ünlü sanatçı Suavi’nin birbirinden güzel şarkıları ile son buldu.

Efeler Belediyesi tarafından bu yıl 25’incisi düzenlenen Geleneksel Umurlu Erik Festivali renkli görüntüler ile sona erdi. Efeler Belediye Başkan Vekili Sumran Ünal, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim amirleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı festivalin 4. gününde Efeler İlçe Tarım Müdürlüğü ve Efeler Belediyesi tarafından düzenlenen Erik Teşvik Yarışması’nda dereceye giren üreticilerde ödüllendirildi. Yarışmanın 1’incisi Mesut Sırtlan, 2’incisi Ferhat Güçlü ve 3’üncüsü Şenol Karasu olurken, ödülleri Efeler Belediye Başkan Vekili Sumran Ünal tarafından verildi.

Ödül töreninin ardından sahne alan Popstar Tayfun vatandaşları seslendirdiği hareketli şarkı ve türküler ile eğlendirdi. Tayfun’un ardından sahne alan ünlü Sanatçı Suavi ise birbirinden güzel şarkılarını Umurlu mahalle halkı için söyledi. Suavi’nin şarkılarına eşlik eden vatandaşlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar sahnede kalan Suavi ile unutulmaz bir akşam yaşadı.

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

Gecede sahne alan Popstar Tayfun ve Suavi başta olmak üzere, festivalde emeği belediye personeline ve organizatörlere Efeler Belediye Başkanı Sumran Ünal tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Efeler Belediyesi 25. Geleneksel Umurlu Erik Festivali düzenlenen havai fişek gösterisi ile son buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.