'3-2-1 Kestik' Filmi yapımcısından yeni bir film

'3-2-1 Kestik' Filmi yapımcısından yeni bir film

Aydın’da ‘’3-2-1 Kestik’’ filmiyle gündeme gelen Yapımcı Hamit Şahin, Tuğba Özay, Coşkun Göğen gibi isimlerin de yer aldığı yeni bir projeyle seyircinin karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan Aydın’ın kalkınmasına yardımcı olacak projeleriyle adından söz ettiren Yapımcı Hamit Şahin, “Daha önce Aydın’ın yerel oyuncularıyla bir proje gerçekleştirmiştik. Bu kez daha profesyonel oyuncularda seyircinin karşısına çıkıyoruz. Uzun metrajlı bir komedi filmi çekeceğiz. ‘Avanak Dedektör’ isimli film, 3 tane avanağın başından geçenleri konu alıyor. Aydın’ın farklı ilçelerinde çekim yapılacak” dedi. Kısa sürede yapılacak basın tanıtımının ardından filmin çekimlerine başlanması bekleniyor.

Senaristliğini Ergün Yıldırım ve Hamit Şahin’in, Yönetmenliğini ise Metin Güngör’ün yaptığı Avanak Dedektör adlı filmin kadrosu şöyle:

‘’Görüntü Yönetmeni Abdullah Çuhadar, Genel Koordinatör Erol Saraç, Sanat Yönetmeni Ömer Faruk, Oyuncu Koçu Emre Behiç Yavuz, Basın ve Organizasyon Sorumlusu Yahya Ertek, Oyuncular Coşkun Göğen, Tuğba Özay, Ali Kemal, Esra Sönmezer, Gülnihal Demir, Uğurtan Sayıner, Yavuz Karakaş, Ahmet Akbüyükoğlu, Yiğit Dören, Tuncay Akça, Deniz Akkoyun, Şehmus Yığın, Ezgi Güneş, Cem Batu Altıntaş, Mustafa Kavruk, Muharrem Erdemir, Bekir Annıak, Mehmet Kurt, Mustafa Kara, Mustafa Or, Zeki Varlı, Müslüm Canal, Erdoğan Bugay, Nuri Yiğit, Nermin Demirel Çiftçi, İsmail Tabak, Mehmet Emre Sevinç’’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.