'3-2-1 Kestik' Filminin Galası Aydın'da Yapıldı

'3-2-1 Kestik' Filminin Galası Aydın'da Yapıldı

Süper İncir filmi ile başarıyı yakalayan Aydınlı yönetmen Kerem Sarı, Süper İncir filmini çekme hikayesini beyaz perdeye taşıdı.

Milas’ın Kazıklı ve Didim'in Akbük mahalleleri başta olmak üzere Aydın ile Muğla'nın çeşitli bölgelerinde yaklaşık 1 ay süren çekimler sonucunda tamamlanan '3-2-1 Kestik' isimli sinema filminin galası Aydın'da yapıldı. Yakup Yavru, Recep Yener, Gülnihal Demrir gibi tanınmış oyuncuların yanı sıra amatör oyuncuların da rol aldığı 90 dakikalık filmin galasında, film oyuncularına ilgi büyüktü. Hamit Şahin ve Zafer Kaya'nın yapımcılığını, Ömer Faruk Yıldırım'ın sanat yönetmenliğini, Osman Bütün'ün de genel koordinatörlüğünü üstlendiği filmin oyuncuları gala öncesi Aydınlı vatandaşlarla sohbet ederek filmin konusunu, çekim aşamasındaki zorluklarını anlatıp soruları yanıtladılar. Filmi sinema salonunda vatandaşlarla birlikte izleyen oyuncular film sonunda sinemaseverler tarafından dakikalarca alkışlandı. Oyuncularla tek tek fotoğraf çektiren vatandaşlar filmi beğendiklerini ifade ettiler.

"FİLMİMİZ BİR ÇOCUK, ADINI HALKIMIZ KOYACAK"

Filmin yapımcılarından Hamit Şahin, Türkiye'nin içerisinde bulunduğumuz zamanda zor bir dönemden geçtiğini kaydederek, "90 dakika vatandaşımızı güldürebilirsek ne mutlu bize. Film tamamen Ege Bölgesi'ne ait bir film. Filmimizi çocuğa benzetiyorum. Biz çocuğu doğurduk, buralara getirdik bundan sonra çocuğumuzun ismini kamuoyu koyacak. Güzel geri dönüşler aldık, beğenildiği için çok mutluyuz " dedi.

"3-2-1 KESTİK BURAM BURAM EGE KOKUYOR"

Filmin başrol oyuncusu Mustafa Kılınç, "Buram buram Ege kokan bir film. Egeli vatandaşların izlediklerinde kendilerini görebilecekleri bir film oldu. Ekibimizin de büyük bir çoğunluğu Ege Bölgesi'nden. Güzel ve komik bir film oldu, umarım izleyenlerin hayatları boyunca her hatırladıklarında yüzlerini gülümsetecek bir film olur" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.