‘3-5 kişi istedi diye istifa edecek değilim’

‘3-5 kişi istedi diye istifa edecek değilim’

Siyah-beyazlı taraftarların istifaya davet ettiği Nazilli Belediyespor Teknik Direktör Taşkın Güngör, ‘3-5 kişi istedi diye istifa edecek değilim’ dedi.

SPOR TOTO 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Nazilli Belediyespor’da geçtiğimiz hafta alınan 2-0’lık Pazarspor mağlubiyetinin ardından taraftarların istifaya davet ettiği Teknik Direktör Taşkın Güngör, “Başarısız olduğuma inandığım anda kimsenin beni istifaya davet etmesine gerek yok, ben kendim istifa eder giderim” dedi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Güngör, “Ben Nazilli’ye geldiğimde birileriyle anlaşmadım. Nazilli Belediyespor Kulübü’yle anlaştım. Kulüp bir kurumdur ve bu kurumun başkanı, yöneticileri var. Ben onlarla anlaştım. Ancak onlar isterse istifa ederim. Bu nedenle de görevimin başındayım, istifayı düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

‘MESSİ YA DA İBRAHİMOVİÇ’İ Mİ TRANSFER EDECEĞİM?’

Ara transfer döneminde Nazilli Belediyespor’dan ayrılan Muğdat, Tunç ve kaleci Kurtuluş’un gitmeleri konusunda kendisinin bir tasarrufu olmadığına belirten Taşkın Güngör, “Bu arkadaşlarımız kulüp yönetimiyle konuşup anlaşarak gitmek istediklerini belirtmişlerdi. Benim bu konuda yapabilecek bir şeyim yoktu. Ben Muğdat, Tunç ve Kurtuluş’u gönderip ne yapacağım? Ben aptal değilim. Messi ya da İbrahimoviç’i mi transfer edeceğim? Bu kulübün de bir politikası varsa, ben kulübümün de çıkarlarını düşünmek zorundayım” şeklinde konuştu.

‘3-5 KİŞİ İSTEDİ DİYE İSTİFA EDECEK DEĞİLİM’

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör açıklamasını şöyle sürdürdü: “Her gün camilerinde Kuran, ayetler okutulan, ezanlar okunan Müslüman ve inançlı bir toplumun üyeleriyiz. Bu nedenle de vefa denen bir olay var, kimse bunu unutmasın. Galip geldiğimiz maçlarda kimse bizi tribünlere çağırıp alkışlamadı. Zaten bunu da bekleyen bir insan değilim. Ama ben Nazilli’de vefa görmek istiyorum. Öyle 3-5 kişi istedi diye istifa edecek de değilim. Ama taraftarlarımızın büyük bir çoğunluğu neyin ne olduğunu biliyor ve takımlarını her zaman için de desteklediler. Bunu Pazarspor maçında da gösterdiler. Biz iyi bir çıkış yakaladığımızda da bu taraftarlarımızın desteğiyle bunları başardık, bu nedenle de onlara teşekkür ediyorum”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.