3 kişiyi taciz etti. 1'i çocuk

3 kişiyi taciz etti. 1'i çocuk

Efeler’de, dün gündüz saatlerinde üç farklı kişi 26 yaşındaki D.S., tarafından tacize uğradı. 13 yaşında bir kız çocuğu ve iki kadını taciz eden D.S., Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Mahkemeye sevk edilen D.S., tutuklandı.

Efeler'de dün üç kadın farklı noktalarda aynı kişi tarafından tacize uğradı. İlk olay, Sağlık Ocağı Caddesi’nde sabah saatlerinde gerçekleşti. Sağlık Ocağı Caddesi’nde yürümekte olan C.D.’nin yanına gelen bir kişi elle tacizde bulunduktan sonra kaçtı. C.D., olayı polise bildirdi. Yaklaşık iki saat sonra Adnan Menderes Bulvarı iniş bandı istikametinde kaldırıma otomobille çıkan bir kişinin 13 yaşındaki bir kız çocuğunu elle taciz ettiği ihbarı alan polis ekipleri bölgede çalışmalarını yoğunlaştırdı. Yaklaşık 15 dakika sonra ise Cumhuriyet Caddesi’nde bu kez D.Y.’nin elle tacize uğradığı ihbarı yapıldı.

Harekete geçen Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kaçmaya çalışan D.S.’yi kıskıvrak yakaladı. Üç kişinin de teşhis ettiği D.S., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Haber Kaynağı: Denge

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.