3. Köprü’de  selfie çılgınlığı ölümle sonuçlandı

3. Köprü’de selfie çılgınlığı ölümle sonuçlandı

Yavuz Sultan Selim Köprüsünde sabah saatlerinde köprünün Avrupa yakasına geçiş istikametinde meydana gelen kazada 1 kişinin öldüğü 1 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsünde  sabah saatlerinde köprünün Avrupa yakasına geçiş istikametinde meydana gelen kazada en az 2 tır  birbirine çarptı. 1 kişinin öldüğü 1 kişinin de yaralandığı kazanın ardından trafik her iki istikamette de durma noktasına geldi.

Bir TIR sürücüsü Asya'dan Avrupa'ya geçişte köprünün orta yerinde, en sağ şeritte aracını durdurdu. TIR sürücüsü ve oğlu araçlarından inip fotoğraf çekmek için orta bariyere çıktı. 

ARKADAN GELEN KAMYON ÇARPTI. SÜRÜCÜ KENDİ TIR'IYLA BARİYERLER ARASINDA SIKIŞTI
Bu sırada arkadan gelen bir kamyon TIR'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle fotoğraf çektiren TIR sürücüsü zemine düştü. Bariyerle aracının arasına sıkıştı. Ağır yaralı olarak hasteneye kaldırılan TIR sürücüsü hayatını kaybetti. 

3 KİŞİ DE YARALANDI
Kazada sürücünün oğlunun da aralarında bulunduğu 3 kişi yaralandı. 

YOĞUNLUK YAŞANDI
Bu arada Asya-Avrupa geçişi durdu. TIR'da taşınan defter ve kitaplar köprüye dağıldı. Polis ekipleri vinç yardımıyla kaza yapan araçları kaldırmaya çalışırken diğer yandan da trafiği kontrollü şekilde akışını sağladı. 

ARAÇLAR KALDIRILDI, TRAFİK NORMALE DÖNDÜ
Kaza nedeniyle köprünün diğer istikametinde de trafik yoğunluğu yaşandı. Yaklaşık 2 saatlik bir çabanın sonunda araçlar olay yerinden kaldırıldı ve trafik normale döndü.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.