3 Polisi yaralayıp kaçan saldırgan yakalandı!

3 Polisi yaralayıp kaçan saldırgan yakalandı!

Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Sağlık Kurulu'nun 'akıl sağlığı yerindedir' raporu verdiği eli bıçaklı saldırgan hastaneden kaçtıktan sonra geldiği Acarlar'da yakalandı

İncirliova’nın Acarlar Mahallesinde 3 polis memurunu bıçakla yaraladıktan sonra akıl sağlığının belirlenmesi için sevk edildiği Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nden firar eden T. N. (18) hastanenin verdiği 'Cezai ehliyeti tamdır’ raporunun ardından Acarlar'da yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Hakkında 65 suç dosyası olduğu ileri sürülen ve 3 polis memurunu bıçakla yaralayan T. N. hakkında tehdit, hakaret, kasten yaralama, yağma (gasp), görevi yaptırmama için direnme (görevli memura mukavemet) suçlarından dosya açıldı. Mahkemenin 3 polisi bıçakla yaralayan T. N. hakkında verdiği serbest bırakma kararına Cumhuriyet savcısının itirazının ardından T. N.’nin rapor için Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne gönderilmesine karar verildi.

ÖNCE FİRAR ETTİ

Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nden 16 Nisan tarihinde firar eden T. N., Acarlar Mahallesi’ne geri döndü.Ancak Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Sağlık Kurulu, 8 Nisan tarihinde zanlı T. N. hakkında, ‘İşlediği suçlara karşı olay ile ruhsal durumu arasında bir bağlantı kurulamadığı için cezai ehliyeti tamdır’ raporu verdi. T. N. Acarlar Polis Merkezi Amirliği'nden mahkemeye sevk edildi. Mahkemenin iddianameyi yüzüne okunmasının ardından, suçlamaları kabul eden T. N. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

T. N.’nin Acarlar Mahallesi’nde yaşayan dedesi Hasan N., torununun Manisa’dan yaklaşık 30 lira vererek otobüsle değil de 400 lira vererek taksiyle döndüğünü hatırlatıp, “Aklı yerinde olsa taksiyle mi gelir” yorumunda bulundu.

OLAYIN ÖZETİ

Olay 5 Nisan’da İncirliova’nın Acarlar Mahallesi'ndeki Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait Adnan Menderes Toptancı Hali’nde meydana gelmiş ve iddiaya göre T. N., haldeki bazı esnafı bıçakla tehdit ederek haraç istemişti. Hal esnafının durumu polise bildirmesi üzerine, olay yerine gelen Acarlar Polis Merkezi'nde görevli polis memurları, T. N. tarafından bıçaklanarak hastaneye kaldırılmıştı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.