4 Hukuk Fakültesi Arasında Dava Ve Duruşma Yarışması Düzenlendi

4 Hukuk Fakültesi Arasında Dava Ve Duruşma Yarışması Düzenlendi

Erciyes Üniversitesinde (ERÜ) 4 hukuk fakültesi arasında ‘Ahmed Cevdet Paşa Farazi Dava ve Duruşma Yarışması’ düzenlendi.ERÜ Mimarlık Fakültesi Şevki Vanlı Konferans Salonunda düzenlenen yarışmaya Cum...

Erciyes Üniversitesinde (ERÜ) 4 hukuk fakültesi arasında ‘Ahmed Cevdet Paşa Farazi Dava ve Duruşma Yarışması’ düzenlendi.

ERÜ Mimarlık Fakültesi Şevki Vanlı Konferans Salonunda düzenlenen yarışmaya Cumhuriyet Savcı Abdurrahman Koçaslan, Hacı Çam, Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan, Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Gaziantep Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrenci temsilciler katıldı. 4 fakültenin katıldığı yarışmada 5’er gruptan oluşan öğrenciler okunan iddianame ile savunmalarını yaptı. Hukuk Fakültesi öğrencileri de yapılan yarışmayı dikkatle izledi. Yarışma ile ilgili konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan, bu yıl yarışmayı ilk kez düzenlediklerini belirterek 4 fakültenin yarışacağını söyledi. Doğan ayrıca, ileriki yıllarda yarışmaya katılan fakülte sayısını arttırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.