40 Yıllık Deneyim Büyüdü!

40 Yıllık Deneyim Büyüdü!

Kara kardeşler, bayiliğini aldıkları Ergül Mobilya'nın yeni yerini muhteşem bir törenle açtı.

Nazilli'de devasa büyüklükteki mağazasıyla ve geniş ürün yelpazesiyle sektördeki yerini alan Ergül Mobilya hizmete açıldı. Eyüp Kara ile abisi Mehmet Kara'nın girişimleriyle Aydınlıların taleplerini karşılayacak olan mağazanın açılışına AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Nazilli Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, birçok STK temsilcisi, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Törende açılışa özel büyük çekiliş yapılarak yüzlerce ürün dağıtıldı. Büyük ev eşyalarından küçük ev eşyalarına kadar birçok ürünün yer aldığı çekilişte, kazananlar büyük sevinç yaşadı. 

40 YILLIK BAŞARI ÖYKÜSÜ
Kurdele kesimini protokol üyeleriyle gerçekleştiren Kara kardeşler, okunan duayla mobilya mağazasını katılımcılara tanıttı. Eyüp Kara açılışın tüm Nazilli halkına hayırlı olmasını dileyerek, başarı hikayelerini anlattı. Nazilli'de mobilya sektöründe yaklaşık 40 yıldır 'Karakardeşler' markasıyla hizmet verdiklerini aktaran Eyüp Kara, "40 yıllık deneyimimizin sonucunda Nazilli'nin en büyük mobilya mağazasını açmak istedik. Markaları araştırdığımızda ürün yelpazesi en geniş olan markanın Ergül Mobilya olduğunu keşfettik ve 'neden Aydın halkına aradıkları her şeyi bulma imkanı vermeyelim' diyerek firma sahipleriyle anlaştık. A'dan Z'ye her çeşit ürünün bulunduğu Kayseri firmasıyla anlaşarak deneyimlerimizi sergiledik" dedi. 

NAZİLLİ'NİN 2 BİN METREKARELİK MAĞAZASI
Mağazada bu bölgede olmayan birçok ürünün yer aldığını aktaran Eyüp Kara, 2 bin metrekare alanda hizmet vererek Nazilli'deki en büyük mobilya mağazasını da açmış olduklarını kaydetti. Açılışa özel hediye çekilişiyle oturma grubu, TV ünitesi ve zigon sehpa gibi birçok ürünü talep eden vatandaşlara vermekten ötürü mutlu olduklarını da sözlerine ekledi.
Hürriyet Caddesi Tren Yolu Köprüsü alt köşesinde 3 katlı yeni yeriyle hizmet verecek olan Ergül Mobilya'da öte yandan açılışa özel kampanyalar devam ediyor.

11-123.jpg

77-018.jpg

33-067.jpg

44-042.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.