400 Yataklı Devlet Hastanesi'nin Geçici Kabulü Yapıldı

400 Yataklı Devlet Hastanesi'nin Geçici Kabulü Yapıldı

Nazilli’de TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 400 yataklı bölge hastanesinin Sağlık Bakanlığı’nca geçici kabulü yapılırken, AK Parti Aydın Milletvekili A.Gültekin Kılınç ve Hastane yönetici Dr. Nail Ündağ da hastanede incelemelerde bulundu.

- Nazilli’de TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 400 yataklı bölge hastanesinin Sağlık Bakanlığı’nca geçici kabulü yapılırken, AK Parti Aydın Milletvekili A.Gültekin Kılınç ve Hastane yönetici Dr. Nail Ündağ da hastanede incelemelerde bulundu.

Milletvekili Kılınç, hastanenin resmi açılışının ise önümüzdeki günlerde bizzat Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından yapılacağını belirtti.

TOKİ tarafından inşaatı tamamlanan Nazilli Devlet Hastanesi yeni bina inşaatını dün itibarı ile Sağlık Bakanlığı müteahhit firmadan geçici kabulünü yaparak teslim aldı diyen AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç: “Hastanemiz 400 yataklı olup bir bölge hastanesi olarak Nazilli ve çevresinde bulunan 7 ilçeye ve bölgemize sağlık hizmeti verecektir. Hastanemizde koğuş sistemi yoktur. Tek ve çift kişilik odalarda sağlık hizmeti verilecektir. Hasta konforuna ve refakatçı konforu düşünülmüş bir kampüs olarak önümüzdeki Ekim ayından itibaren sağlık hizmeti vermeye başlayacaktır. Bugüne kadar Nazilli’de 3 ayrı kısımda hizmet veren Nazilli Devlet Hastanemiz bu hastanenin faaliyete geçmesi ile tek merkezde faaliyet verecek yaklaşık 80 civarında polikliniği ile 400 yatağı ile gerçekten de son derece modern bir sağlık tesisi olup, bölge insanımızın ihtiyacını karşılayacak bir sağlık hizmetini Ak Parti iktidarı ve Başbakanımızın talimatı ile ülkemizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşamaktayız. İnşallah Başbakanımızın da iştiraki ile hastanemizin resmi açılışını önümüzdeki günlerde hep birlikte halkımızın da katılımı ile gerçekleştireceğiz” dedi.

400 Yataklı Devlet Hastanesi'nin Geçici Kabulü Yapıldı

400 Yataklı Devlet Hastanesi'nin Geçici Kabulü Yapıldı

400 Yataklı Devlet Hastanesi'nin Geçici Kabulü Yapıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum