42 yıllık aşk hikayesi ,görenleri duygulandırdı

42 yıllık aşk hikayesi ,görenleri duygulandırdı

Nazilli'de yaşayan Fikret Kutsal (67), sevdiği kadınla evlenemeyince hayatına kimseyi almadı. 23 yıl önce annesini kaybeden ve o günden sonra tek başına kalan Kutsal, sevdiği kadının duvardaki resmi ve yazdığı mektuplarıyla yaşıyor.

DENGE- Annesi vefat ettikten sonra yalnız yaşayan Fikret Kutsal, kimseyle evlenmedi. 25 yaşındayken bir kadına aşık olan Kutsal, "Ben ömrümde bir kadını sevdim. O da beni sevdi. Ama aileler engel oldu, evlenemedik. O şimdi başka biriyle evli, ben ise ondan sonra kimseyi sevemedim" diye konuştu.

O AĞACIN ALTINI HALA UNUTMADI

Aşkına karşılık bulduğunu belirten Kutsal, "Onunla bir turunç ağacının altında buluşurduk. O ağaçta hala kazıdığımız isimlerimizin baş harfi duruyor. Bir akşam o ağacın altında buluştuğumuzda babası geldi. Ben hemen ağaca tırmandım. O zamanlar telefon yok tabi. Biz sigaranın dumanı ve ateşi ile haberleşirdik" dedi.

Evlenmek için ailesiyle birlikte iki kere istemeye gittiğini söyleyen Kutsal, "Evlenmeye karar verdik. Fakat onun akrabaları evlenmemizi istemedi. Bizi ayırmak için uğraştılar. Ve onu başka biriyle evlendirdiler" dedi.

22 YIL SONRA İLK DEFA GÖRDÜ

Evlendikten sonra başka bir yere yerleştiği için bir daha göremediğini belirten Kutsal, "1995 yılında annemi kaybettim. Annemin öldüğünü duyunca cenazeye geldi. 22 yıl sonra ilk defa onu cenazede gördüm. Hiç değişmemiş hala aynı şekilde bakıyor. Gelip beni teselli etti" diye konuştu.

MEKTUPLARINI SANDIKTA SAKLIYOR

Aşkını unutamadığını yüzündeki tebessümle anlatan Kutsal, "Aradan yıllar geçti, bir kere daha görsem dünyalar benim olur. Bir fotoğrafı var bende bir sandıkta sakladığım mektupları. Resmine bakıp mektuplarını okuyarak yaşıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.