5 yıl aradan sonra binasına kavuştu

5 yıl aradan sonra binasına kavuştu

Hüseyin Aksu Tesisleri’nden ayrılmasının ardından 5 yıl sonra yeni bir kulüp binasına kavuşan Aydınspor’da Başkan Aydın Çepni..

binanın teknik heyet ve futbolcuların bir araya gelerek vakit geçirecekleri bir yer olarak kullanılacağını, tesisleşme adına daha büyük adımlar atacaklarını söyledi.

Uzun yıllar profesyonel liglerde mücadele ettikten sonra Amatör Süper Lig’de mücadele ettiği dönemde Efeler Mimar Sinan Mahallesi’ndeki Hüseyin Aksu Tesisleri’nden çıkarılan Aydın Futbol 1. Amatör Küme ekiplerinden Aydınspor, ilk kez kulüp binasına kavuştu. Aydınspor Başkanı Aydın Çepni ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin girişimleriyle Kent Meydanı’nda bulunan bir işyeri kulüp binasına dönüştürüldü. Kulüp binasını ilk etapta Siyah-Beyazlılar’ın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için kullanmayı planlanladıklarını belirten Aydınspor Başkanı Aydın Çepni, “Kulüp binamıza mazimizi hatırlatan kupalarımızı, fotoğraflarımızı sergileyeceğiz. Binamız teknik heyet ve futbolcuların bir araya gelerek vakit geçirecekleri bir yer olarak kullanılacak. Tesis ve saha için yer arayışlarımız sürüyor. Aydınspor’u yeniden profesyonel liglere döndürecek altyapıyı hazırlamaya çalışıyoruz. Aydınspor’u daha kurumsal hale getirmek istiyoruz. Aceleci değiliz. Adımlarımızı sağlam atmaya çalışıyoruz. Hedefimiz kendi yağında kavrulan bir kulüp oluşturmak” dedi.

 

GALATASARAYLILARA KOMŞU OLDULAR

 

Öte yandan Aydınspor'un kulüp binasının hemen üst katında Aydın Galatasaray Taraftarları Derneği'nin bulunması ise dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.