57 yıl cezası bulunan kaçaklar yakalandı

57 yıl cezası bulunan kaçaklar yakalandı

Ege Bölgesi’ndeki çeşitli il ve ilçelerde çok sayıda suça karıştığı tespit edilen 2’si cezaevi firarisi 6 zanlı Kuşadası Polisi tarafından yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suçlardan aranan ve haklarında açılmış davalar bulunan bazı şüphelilerin Kuşadası’nda ikamet ettikleri yönündeki kişilere yönelik 5 ayrı noktaya operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlar sonucu, kasten adam öldürme, nitelikli yağma, bina içerisinde muhafazaya alınmış eşya hırsızlığı, basit yaralama, başkalarına ait kimlik ve kimlik bilgilerinin kullanılması, tehdit, hakaret ve suç uydurma gibi 13 ayrı dosyadan 37 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 31 yaşındaki H.T., adlı cezaevi firarisi ile hırsızlık, mala zarar vermek gibi 6 ayrı dosyadan aranan toplam 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 34 yaşındaki A.F. adlı cezaevi firarisi yakalandı. Polisin gerçekleştirdiği diğer 3 ayrı operasyonda ise silahlı tehdit, taklit anahtarla kilit açmak suretiyle hırsızlık, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak ve memura mukavemet gibi 6 dosyadan toplam 7 yıl 3 ay hapis cezası olan M.K. (30), mala zarar vermek ve hırsızlık suçlarından aranan ve 6 yıl 6 ay hapis cezası olan N.A. (32)) ile motosiklet hırsızlığı suçundan aranan A.G. adlı zanlı gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından Kuşadası Adliyesi’nde mahkemeye çıkartılan 5 zanlı da tutuklanarak, cezaevine konuldu.

KUVEYTLİ FİRMANIN OFİSİNİ KURŞUNLAYAN ZANLI DA TUTUKLANDI

Öte yandan 4 gün önce Kuveytli bir yatırım firmanın ofisinin pompalı tüfekle kurşunlanması olayıyla ilgili olarak çalışma yapan polis ekipleri, H.Y. adlı şüpheliyi gözaltına aldı. Mahkemeye çıkartılan şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.