5’te 5 Karne Şöleni

5’te 5 Karne Şöleni

Çocuklar Şehri Minopolis karne coşkusu yaşayan çocukları unutmadı ve karnelerini alacak çocuklara özel sürprizler hazırladı. 5 gün boyunca devam edecek karne şöleninde birbirinden ilginç ve eğlenceli...

Çocuklar Şehri Minopolis karne coşkusu yaşayan çocukları unutmadı ve karnelerini alacak çocuklara özel sürprizler hazırladı. 5 gün boyunca devam edecek karne şöleninde birbirinden ilginç ve eğlenceli etkinlikler ile atölye çalışmaları var.

Uzun ve yorucu bir eğitim öğretim yılının sonuna gelen öğrenciler için karne dönemi geldi. Yıl boyunca derslere yoğunlaşan öğrenciler 12 Haziran Cuma günü karnelerini alarak yaz tatiline başlayacak. Minopolis öğrencilerin bu coşkulu dönemini daha renkli, eğlenceli ve coşkulu geçirmesi için çok özel etkinlikler ve atölye çalışmaları hazırladı.

“5 yıldızlı karnelere, 5 gün boyunca, 5 büyük etkinlik” başlığı altında yapılacak “5’te 5” organizasyonu 12 Haziran Cuma günü başlayıp, 16 Haziran Salı günü akşamına kadar devam edecek. Bu dönemde Minopolis’i ziyaret eden çocuklar, şehir içinde bulunan 32 istasyonda 100’den fazla mesleği deneyimledikleri gibi, özel etkinliklerde de eğlenme fırsatı bulacak.

Karne dönemi için hazırlanan özel karne organizasyonunda, ilizyon ve sihirbaz gösterisi, ahşap boyama, define avı oyunu, kinetik kum aktivitesi ve kişiye özel karikatür çizimi gibi etkinlikler yer alacak. Bakırköy’deki Marmara Forum’da yer alan Minopolis İstanbul, 4-14 yaş grubunda bulunan çocuklara büyüklerin mesleklerini deneyimleme olanağı sunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.