6. Tepecik Uluslararası Kültür Sanat Festivali Sevgide Birleştiriyor

6. Tepecik Uluslararası Kültür Sanat Festivali Sevgide Birleştiriyor

Tepecik Derneği( Tep-Der)işbirliği ile düzenlenen 6. Tepecik Uluslararası Kültür Sanat Festivali’nde birçok ilçede konserler vermiş olan Bandırma Engelliler ve Engelli Aileler Derneği, Aydınlılara unutulmaz zamanlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Engelliler ve Engelli Aileler Derneği bünyesinde bulunan 27 kişilik Engelli Ritim Grubu ve orkestrası, 13 Mayıs Çarşamba günü Aydınlılara müzik ziyafeti yaşatacak. Yine dernek bünyesinde bulunan 8 kişilik Engelli Anneler Korosu müzik eşliğinde seslendirdikleri parçalarla sahne alacak.

Efeler Belediyesi ve Tep-Der tarafından organize edilen, açılışı 13 Mayıs Çarşamba günü saat 10.00’da Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan tarafından Atatürk Bulvarı Manolya Park’ta gerçekleştirilecek olan 6. Tepecik Uluslararası Kültür Sanat Festivali, birçok sanatseveri bir araya getirecek.

“ SEVGİSİZLİĞİN TEK ENGEL OLDUĞUNU HATIRLATACAK”

Çeşitli ülkelerden sanatçıların yer aldığı festivale Aydınlıları davet eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Katılımcı, girişimci, özgüvenli, kendini ifade edebilen, estetik değer yargıları gelişmiş bireylerden oluşan bir toplum olmanın yolu, sanat eğitiminden, sanat ve sanatçıya verilen önemden geçmektedir. Festivaller de kültürlerin, dostlukların, halkların buluştuğu etkinliklerdir. Efeler Belediyesi olarak ilçemizin kültür sanat hayatına katkı sağlayacağına inandığım sanatçı ve sanatseverleri ağırlamaktan mutluyuz. Bandırma’dan ilçemize konuk olacak olan Bandırma Engelliler Ritim Grubu ve orkestrası, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası’nda bizlere müzik ziyafeti sunarak, sevgisizliğin tek engel olduğunu tekrar hatırlatacak” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.