650 Bin TL Hibe İle Entegre Tesis

650 Bin TL Hibe İle Entegre Tesis

Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Koordinatörlüğü 2015 yılı içerisinde tamamlanan yatırımları yerinde inceleyerek bilgi verdi.TKDK yetkilileri Çıldır ilçesinde %65 hibe ile kurulan Süt Sığırcılığı Entegr...

Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Koordinatörlüğü 2015 yılı içerisinde tamamlanan yatırımları yerinde inceleyerek bilgi verdi.

TKDK yetkilileri Çıldır ilçesinde %65 hibe ile kurulan Süt Sığırcılığı Entegre tesisini yerinde inceleyerek yatırımcılara bilgi verdi. Karakale köyünde Bahattin Özcan tarafından yapılan 50 başlık tesisi ziyaret eden TKDK Ardahan İl Koordinatörlüğü yetkilileri " İlimizde hayvancılığın kalkınması için %65 hibe desteği vererek önemli yatırımlara imza atıyoruz. Sayın Bahattin Özcan’ın da İl koordinatörlüğümüze sunmuş olduğu 1 milyon tl ’lik proje kabul görmüş ve bugün Karakale köyünde yatırıma dönüşmüştür. 650 bin tl hibe olanağı sağladığımız Özcan bugün Çıldır’da modern bir entegre tesis kazandırmıştır. Bütün Çıldır Halkının bu fırsattan istifade etmesini temenni ediyoruz. Devletimiz Hayvancılığa önemli ölçüde destek sunmaktadır. Projeleriyle birlikte İl koordinatörlüğümüze başvuracak bütün vatandaşlarımıza kolaylık sağlamaktayız. Modern bir hayvancılık için bütün Çıldır Halkını sizlerin aracılığı ile koordinasyon merkezimize davet ediyoruz" dediler.

50 büyük başlık tesisi hayata geçiren Karakale köyünden Bahattin Özcan " TKDK Ardahan İl Koordinatörlüğüne sunduğumuz projeyle %65 hibe desteği alarak 50 büyük başlık entegre tesisi hayata geçirdik. İlçemiz ve köyümüzde büyük bir yatırıma imza attık. Hayvancılığı ilçemizde ve köyümüzde modern bir şekilde yapacağız. Ülkemizde hayvancılık önemli ölçüde desteklenmektedir. Bugün bizim yapmış olduğumuz bu entegre tesis bunun en büyük kanıtıdır. Bu yatırımımızın hayata geçmesinden proje aşamasından yatırıma dönüşünceye kadar desteğini esirgemeyen TKDK Ardahan İl Koordinasyon merkezine teşekkür ederim" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.