70 kişi CHP'den AK Parti'ye geçti

70 kişi CHP'den AK Parti'ye geçti

CHP'den istifa eden, aralarında ilçe kongre delegesi bulunan 70 kişi, düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı.

​İzmir'in Buca ilçesinde, AK Parti ilçe binasında gerçekleşen törende, CHP’den istifa eden 70 kişiye yeni rozetleri AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan tarafından takıldı.

Törende konuşan İlçe Başkanı Mustafa Arslan “Partilerin adı yada çatısı önemlidir. Fakat asıl önemli olan ülkeye olan hizmeti ve içindeki fikirleridir partimizin kapısı herkese açık bu gün CHP’de siyaset yapan, siyaset yapmış, MHP’de siyaset yapan, siyaset yapmış arkadaşlarımız bizim yanımıza geldikleri zaman biz çok mutlu oluyoruz, memnun oluyoruz. Bizim için bu 7’de olsa çok değerli, 70’de olsa çok değerli. Ülkemizin birlik ve bütünlüğü noktasında aynı düşünen insanların aynı çatı altında birleşmesi kadar da güzel bir şey yok. Arkadaşlarımızın göstermiş oldukları alicenaplık çok kıymetli, o yüzden sizlerin de bize katılıp bu noktada bizlere destek veriyor olmanız çok önemli, ben bütün arkadaşlarımıza aramıza hoş geldiniz diyorum” dedi.

“Teşkilatın Emrindeyiz”

CHP'den istifa ederek AK Parti'ye katılanlar arasında CHP Buca kongre delegesi olan Ömer Sipahi 70 kişilik listeyi ilçe başkanına teslim ederken yaptığı konuşmada“ Buca’da geniş bir aileyiz. AK Parti teşkilatı da büyük bir aile, bizlerde bu aile içinde yer almak istedik.Ben ailemin tüm fertlerine teşekkür ediyorum Nasip bu güneymiş, bu günden sonra elimizden geldiğince burada ilçe teşkilatımızın emrinde olacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, CHP’den istifa eden 70 kişiye yeni rozetleri AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan tarafından takıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.