8 Gollü Maçın Galibi Samsunspor

8 Gollü Maçın Galibi Samsunspor

PTT 1. Lig’in 32. haftasında Samsun’da oynanan Samsunspor-Bucaspor maçını ev sahibi takım 5-3 kazandı. Maçın ardından her iki teknik adam maçı değerlendirdi.Galibiyeti annelere armağan eden Samsunspor...

PTT 1. Lig’in 32. haftasında Samsun’da oynanan Samsunspor-Bucaspor maçını ev sahibi takım 5-3 kazandı. Maçın ardından her iki teknik adam maçı değerlendirdi.

Galibiyeti annelere armağan eden Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, “Biz bu maçı kazanacağımızı biliyorduk. İlk devre iyi organize olamadık. Rakibe çok alan bıraktık ve rakip de bu alanları iyi değerlendirdi. Çünkü rakipte çok iyi top tutan ayaklar var. Kadro bana geldiğinde arkadaşlarımız ile ‘ofansif bir kadro ile çıkacaklar ve buraya maçı kazanmaya geldiler’ dedim. Oyunu bizim sahaya çıkıp, orada iyi ayaklarla pas yapıp pozisyona gireceklerdi ve onu da gerçekleştirdiler. İkinci devre aslanlarıma hedefimizin olduğunu paylaştım ve tarihe geçmelerini istedim. Rakibin ne olursa olsun üzerimize geleceğini ve bu arada da 1 gol bulduğumuz zaman ondan sonra arkaya atılan toplarda daha rahat pozisyonlar yakalayacağımızı ve öne geçeceğimizi söyledim. Aslanlarıma teşekkür ediyorum. Bizim hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda gidiyoruz. Çok stresli maçlar oynuyoruz ama şükürler olsun ki bu maçı çevirdik” dedi.

BUCASPOR CEPHESİ

Basın açıklamasına Bucaspor Teknik Direktör Levent Eriş’in yerine katılan yardımcısı Cevat Çapar, “İki takım açısından çok önemli bir maçtı. Samsunspor Play-off’a kalmak için mücadele ediyordu. Biz de kümede kalmak için buraya puan ve puanlar almaya gelmiştik. İlk yarı 3-1 üstünlük sağladık. Daha sonra 3-4 tane net pozisyonumuz vardı. Bunları değerlendiremedik. İlk yarının bitiminde maç 3-2 oldu. İkinci yarıya Samsunspor daha iyi başladı. Erken de golü bulunca oyun disiplininden biraz koptuk. İkinci yarı Samsunspor biraz daha iyi futbol oynayarak galibiyeti hak etti ama elimizdeki maçı kaybettiğimizi düşünüyorum. Levent Eriş hoca kendi seyircisiyle tartıştı. Küfürleşmeler olunca bizde müdahale etmek zorunda kaldık” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.