80 Kişinin Alınacağı İşe 800 Başvuru Yapıldı

80 Kişinin Alınacağı İşe 800 Başvuru Yapıldı

Van, Hakkari, Muş ve Bitlis’te Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş.’de (VEDAŞ) çalıştırılmak üzere 80 kişinin alınacağı işe 800 başvuru yapıldı.VEDAŞ İnsan Kaynakları yetkililerinden yapılan açıklamaya göre;...

Van, Hakkari, Muş ve Bitlis’te Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş.’de (VEDAŞ) çalıştırılmak üzere 80 kişinin alınacağı işe 800 başvuru yapıldı.

VEDAŞ İnsan Kaynakları yetkililerinden yapılan açıklamaya göre; Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde görevlendirmek üzere mühendis, tekniker ve teknisyen alımı ilanına başvuran 800 kişinin yazılı sınava alındığı belirtildi. Yetkililer, “Sınavda başarı gösteren 450 kişi mülakata katılmaya hak kazanmıştır. Yazılı sınav ve mülakatta başarı gösteren 80 kişi şirketimizde istihdam edilecektir. İşe alımlarda özellikle Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinden yoğun katılım olmuştur” denildi.

Özelleştirme sonrasında bin kişinin işe alındığını ifade eden VEDAŞ İnsan Kaynakları yetkilileri, değişik branşlarda işe alımların süreceğini ve bölgenin istihdam lokomotifi olmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.