ABGC’de görev dağılımı yapıldı

ABGC’de görev dağılımı yapıldı

Geçtiğimiz hafta Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştiren ve Cem Ulucan’ın tekrar başkan seçildiği Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ilk toplantısını yaptı.

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimi ilk toplantısını yaparak görev dağılımını yaptı. Cem Ulucan başkanlığında cemiyet binasında yapılan toplantıda, Başkan Yardımcıları Mehmet Akgül ve Elvan Yurttaş, Genel Sekreter Erman Çetin, Sayman Semih Ali Başkar’dan olurken, Yönetim Kurulu Üyeleri de Sercan Örün, Rabia Esenkoğa, Enver Önder ve Durmuş Ali Kılınç olarak belirlendi.

Toplantıda üyelik başvurusunda bulunan 10 gazetecinin üyeliği kabul edildi. Başkan Cem Ulucan gerçekleştirecekleri projelerle Aydın’da görev yapan gazetecilerin ruhsal ve fiziksel olarak rahatlamalarını sağlayacaklarını belirterek, “Yeni yönetim olarak aramızdan ayrılan meslektaşlarımızı anmak ve üç ayların başlaması nedeniyle lokma hayrı düzenledik. Bunları ilçelerde de düzenleyeceğiz. Aydın Valiliği, belediyelerimiz ve Basın İlan Kurumu ile yapmayı planladığımız ortak projelerle Aydın basınının daha refah ortamda çalışmalarını sağlayacağız” dedi. 

f789383854ec38a93bccd510da080a12.jpg

530cf4742422ea9eb5c967de991f3ab5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.