‘Acele Teravih Namazı kıldıran İmam gibisin Başkan!’

‘Acele Teravih Namazı kıldıran İmam gibisin Başkan!’

CHP’li üye Atila Talay, meclis oturumunu hızlı şekilde bitirmek isteyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a, “Acele Teravih Namazı kıldıran İmam gibisin Başkan!” şeklinde seslendi.

Nazilli Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı olağan toplantısı Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Aydın’da düzenlediği mitinge katılan AK Parti’li üyelerden 2’sinin katıldığı meclis toplantısı renkli görüntülere sahne oldu. Daha önceki oturumlarda MHP’li üyelerle ‘usul’ tartışması yaşayan CHP’li üye Atila Talay, Ağustos ayı oturumunda da bu kez Belediye Başkanı Haluk Alıcık’la ‘zaman’ polemiğine girdi.

• MECLİSTE GÜLÜŞMELER YAŞANDI

7 maddeden oluşan meclis gündemini seri şekilde oylayan ve oturumu bir an önce bitirmek isteyen Alıcık’a tepki gösteren Atila Talay, “Acele Teravih Namazı kıldıran İmam gibisin Başkan!” şeklinde serzenişte bulununca mecliste gülüşmeler yaşandı. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen oturumda Talay, Belediye Meclis Üyeleri olarak Nazilli halkını temsil ettiklerini ve ilçenin sorunlarının meclis ortamında vakit kısıtlaması olmadan tartışılması gerektiğini savundu. Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise meclis oturumunun ardından yaptığı 12 dakikalık konuşmayla meclis üyelerini belediye çalışmaları hakkında bilgilendirdi. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

haberin-videosu-069.gif

0708sevketkose.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.