Acıbademli Bebekler 23 Nisan Şenliği’nde Bir Araya Geldi

Acıbademli Bebekler 23 Nisan Şenliği’nde Bir Araya Geldi

Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nin kuruluşundan bugüne burada doğmuş çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği’nde bir araya geldi.Acıbadem Eskişehir Hasta...

Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nin kuruluşundan bugüne burada doğmuş çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği’nde bir araya geldi.

Acıbadem Eskişehir Hastanesi A Plus Cafe Kış Bahçesi’nde düzenlenen 23 Nisan Şenliği’ne, açılış tarihinden bugüne kadar Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nde dünyaya gelmiş çocuklar katıldı. Çocuklar; eğlenceli çocuk şarkıları, palyaçolar, yüz boyama etkinlikler, rengarenk balonlar ve birçok sürpriz etkinlikle keyifli bir Çocuk Bayramı geçirdi. Etkinliğe Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nin ilk bebeği de katıldı.

ACIBADEM ESKİŞEHİR HASTANESİ’NİN İLK BEBEĞİ

Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nde gerçekleştirilen etkinliğin sürpriz konuğu Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nde dünyaya gelen ilk bebek olan Yiğitcan oldu. 2 Ekim 2010 tarihinde dünyaya gelen ve şimdi 5 yaşında olan Yiğitcan’ın annesi Mevlüde Durmaz ile oğlu palyaçolarla oynadı, çocuklarla birlikte balon uçurdu. “Bu etkinlik sayesinde çocuklar bu önemli günü gerçekten bir bayram havasında kutladı” dedi. Sezaryen ile doğum yaptığını anlatan Anne Durmaz, doğum süreciyle ilgili şunları anlattı:

“Yiğitcan, çok sağlıklı bir bebek olarak doğdu, hafif sarılığı vardı 1 gün küvezde yatırdık. Burada bebeğimi nasıl emzireceğimin, ona nasıl bakmam gerektiğinin eğitimini verdiler. Bizi bilgilendirdiler, oğlumun ilk banyosunu da burada yaptırdılar. Bu hastanede doğum yaptığım için mutluyum. Doktorun iyi ve deneyimli, hemşirelerin ise güler yüzlü olması çok önemli. Bu yüzden hala tüm doktor kontrolleri için Yiğitcan’ı buraya getirmeye devam ediyorum.”

ACIBADEM AİLESİ’NİN KÜÇÜK ÜYESİ

Acıbadem Eskişehir Hastanesi Cerrahi Servisinde Eğitim Hemşiresi olarak çalışan Fatoş Yafay ve Merkezi Sterilizasyon Ünitesi Ekip Lideri olan Serhat Yafay’ın çocukları da Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nde dünyaya gelmiş. Hastanenin kuruluşundan beri burada çalışan ve aynı zamanda evli olan çift, bebeklerini de burada kucaklarına almışlar. Acıbadem ailesi çatısı altında kendi ailelerini kurmanın mutluluğunu yaşayan anne Fatoş Yafay, “Burada bir aile gibiyiz ve herkes birbirine çok güveniyor. Öyle ki, benim normal doğum yapmamda bile ekip arkadaşlarımın katkısı çok büyüktür. Onların cesaretlendirmesi ve yönlendirmesi sayesinde normal doğum yapabildim” dedi.

Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nin kuruluşundan bu yana burada çalışan anne ve baba çalıştıkları yere güvendiklerini ve verilen hizmetin ne kadar iyi olduğunu bildikleri için yine çalıştıkları hastaneyi tercih ettiklerini söylediler. Anne Fatoş Yafay, çalışma arkadaşlarının yanında kendini güvende hissettiğini ve onların doğru yönlendirmesi ile normal doğum yapabildiğini anlattı. 3 yaşındaki oğlu Toprak ile birlikte Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nin 23 Nisan eğlencesinde olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren anne Yafay, “Acıbadem ekibi bir aile gibi. Bu ailenin bir üyesi olduğum için çok mutluyum” dedi. Acıbadem Eskişehir Hastanesi Acil Servis Sorumlu Hemşiresi Hilal Durmaz ve 3 yaşındaki oğlu Kuzey de eğlenceye katılanlar arasındaydı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.