Açılış töreninde Alıcık'tan "ince" mesajlar

Açılış töreninde Alıcık'tan "ince" mesajlar

Nazilli Belediyesi tarafından Yaylapınar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Tümgeneral Mustafa Sezer Parkı'nın açılışı yapıldı.

CEMİLE ARSLAN-Yaylapınar Mahalle'sinde yapımı Nazilli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Tümgeneral Mustafa Sezer Parkı, içerisinde bulundurduğu çocuk oyun alanı ve yeşil alanlarıyla mahallenin yeni gözdesi oldu.Açılış törenine Başkan Haluk Alıcık,Yaylapınar Muhtarı Dündar Balcıoğlu, MHP İlçe Teşkilatı, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Açılış konuşmasını gerçekleştiren Yaylapınar muhtarı Dündar Balcıoğlu ve Merhum Generalin yeğeni Mehmet Şinasi Sezer, yaptığı hizmet için Başkan Alıcık’a teşekkürlerini iletti. 

6-056.jpg

 

Teşekkür konuşmalarının ardından kürsüye çıkan Belediye Başkanı Haluk Alıcık,“2009 yılında aday olduğumuz da şöyle dedik ; Biz bu Nazilli’nin şehri emini olacağız.Biz Nazilli’ye hizmetkar olucağız.Bizim parayla,pulla ,makamla işimiz yok dedik. Biz bu memleketi karşılıksız sevdik, sevmeye de devam edeceğiz. Biz Nazilli’nin 82 mahallesinin 82’sinde de imzası olan bir belediyeyiz.Elimizin değmediği hiçbir yer yok .Zengininde, yanında olduk garibinde yanında olduk.Biz herkesin belediye başkanı olmalıyız ki farkımız olmalı.”diye konuştu.


Milletvekili Bekir Kuvvet Erim'e hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan daha sonra serbest kalan İsabeyli Muhtarı Birkan Çelik'in her zaman yanında olduğunu kaydeden Alıcık,"Birkan kardeşimiz, bir siyasetçiyle ağız dalaşına girdi.Kardeşimiz ordan dolayı bir ceza aldı ve cezadan dolayı bir sıkıntı çekiyor. Biz insanların makamı olduğu zamanda yanındayız, makamı olmadığı zamanda yanındayız.”dedi.

Başkan Alıcık, adaylığının ne zaman açıklayacağına yönelik bir soruya ise , "10 yıldır Allah’ın izniyle belediye başkanıyız, bizim arkamızdan çevrilen bütün oyunları yeneceğiz.Önümüzde ki günlerde de adaylığımız açıklandığında herkesin nasıl tavır alacağını merak ediyorum.O suratlarının ne halde olacağını merak ediyorum. Bunu da görüceğiz. Ben bir dönem daha belediye başkanlığı yapmak istiyorum.Çıraklığı gördük,kalfalığı gördük, ustalık dönemimizde de muhakkak bu millete hizmet etmemiz lazım.Ben, enerjimin bittiği gün siyaseti bırakacağım demiştim. Bu benim sözüm olsun.Vatandaşımız seçerse bir dönem daha başkanlık yapacağım ondan sonra başkanlığı bırakıyorum.” cevabını verdi.

Konuşmaların ardından dua okunarak tesisin açılış kurdelesi kesildi.

1-267.jpg3-(2).jpg3-(1).jpg4-162.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum