Adana Kız Lisesi’nden Pilav Günü

Adana Kız Lisesi’nden Pilav Günü

Adana Kız Lisesi’nde geleneksel Pilav Günü düzenlendi.Müzik topluluğu, halk oyunları gösterisi ve kardeş okul Nigahi Soykan İlkokulu’nun dans gösterisiyle öğretmenler, öğrenciler, veliler coşkulu bir...

Adana Kız Lisesi’nde geleneksel Pilav Günü düzenlendi.

Müzik topluluğu, halk oyunları gösterisi ve kardeş okul Nigahi Soykan İlkokulu’nun dans gösterisiyle öğretmenler, öğrenciler, veliler coşkulu bir gün yaşadı.

Etkinlikte konuşan Adana Kız Lisesi Müdürü Yıldız Akman, “Sevgili gençlerimize akademik eğitimin yanında bazı değerlerin, davranışların kazandırılması önemlidir. Sosyal etkinliklerle geleceğe yönelik hedeflerimiz öğrencilere milli, manevi ve ahlaki duyguları benimseterek bu değerlerin gelecek nesillere aktarılmasında faydalı olmaktır. Aynı zamanda öğrencilerimizin iyi bir üst alandaki eğitim kurumuna yerleştirilmesidir” şeklinde konuştu.

Akman Konuşmasına şöyle devam etti:

“Öğrencilerimiz okullarında gerek dersleri, gerekse okul dışı sosyal faaliyetleriyle aktif, heyecanlı ve gayret dolu oldukça sizlerin de desteğinin eksilmeden süreceğini biliyorum ve okulumuzu daha iyi noktalara taşınacağımıza inanıyorum. Adana Kız Lisesinin; hayata karşı “ bir duruş sorumluluğunu” bizlere yüklediğine yürekten inancım tamdır. Lisemize her daim sahip çıkacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.Bu amaçla düzenlediğimiz pilav günü etkinliğine katılımınız, sizlerin burada bulunuşu bizlere güç vermiştir, moral ve motivasyonumuzu arttırmıştır."

Etkinlik, Adana Kız Lisesi Müzik Grubu’nun şarkılarıyla sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.