ADD’DE AYAS GÜVEN TAZELEDİ

ADD’DE AYAS GÜVEN TAZELEDİ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Nazilli Şubesi’nde 13. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Tek listeyle seçimlere giren mevcut başkan Şafakta Nalan Ayas tekrar başkan oldu.

GÜNAY PABUŞÇU-Nazilli’de ADD Nazilli Şubesi’nin  13. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. İlçe binasında yapılan tek adaylı seçimde Şafakta Nalan Ayas tekrar başkan oldu. Seçime misafir olarak CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül,  Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, İYİ Parti İlçe Başkan Adayı Cihat Öztürk ve dernek üyeleri katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlan ADD Nazilli Şube seçimleri Başkan Şafakta Nalan Ayas’ın konuşmasıyla devam etti. Protokol konuşmalarının ardından geçilen seçimlerde mevcut Başkan Şafakta Nalan Ayas, bütün üyelerin oyuyla tekrar başkalığa seçildi.

      
“TEK REHBERİMİZ ATATÜRK’TÜR”


Konuşmasına bizler tarihin yetiştirdiği en büyük devrimci ve önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ödün vermeksizin yürüyen bir aileyiz diyerek başlayan ADD Nazilli Şube Başkanı Şafakta Nalan Ayas, “Hep birlikte Atatürk devrimlerinin sahipleriyiz. Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) bir dava ve mücadele kurumudur. Köklerimiz milli mücadeleye ve milli kongrelere dayanmaktadır. Tek önderimiz tek liderimiz tek rehberimiz Mustafa Kemal Atatürk’tür. Biz hepimiz Atatürkçü düşünceyi yaymakla görevli kadrolarız” ifadelerinde bulundu.

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”


Ülkenin son zamanlarda çok zor günler geçirdiğini ifade eden Ayas, “Bizler dernek olarak ülke gündemini her an takip etmekteyiz. Ülke menfaatine olumsuz yansıyan konularda hem siyasi partileri hem de toplumu uyarıcı düşüncelerimizi, basın açıklamaları, konferans, panel veya imza kampanyaları şeklinde duyurmaya çalışıyoruz. Bu görevleri daha etkin ve sağlıklı olarak yapabilmek için diğer demokratik kitle örgütleri ve siyasi partileriler güç birliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

“DAHA DEMOKRATİK BİR KURUM HALİNE GETİRECEK”

Dernek olarak fon adı altında kimseden yardım almamakla gurur duyduklarını söyleyen Ayas, ADD’ye fedakarca hizmet eden herkese teşekkür etti. Ayas, “Derneğimizin gizli kahramanları olan, kadın komisyonumuz fedakarca karşılıksız özverili olarak çalışarak gelirimizi oluşturuyorlar. Bizi kimseye muhtaç etmeyen başta kadın komisyonu başkanı Aytül Büyükçoban ve tüm komisyon üyelerimize teşekkür ederiz. Evet bizler dernek olarak daha dinamik, daha eylemci daha demokratik bir büyük kurum haline getirecek örgütsel kadroları yetiştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

738bb8f3-434a-412c-9311-30071203cf3b.jpeg
 

851cde81-ad53-4a29-b820-b33abb682f0b.jpeg

7ff9f1b8-f83e-4602-b4b5-caf4827be089.jpeg

237479be-ab10-4f00-a75d-b63badce86ba.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.