ADÜ 12. Kamu Yönetimi Forumuna Ev Sahipliği Yapacak

ADÜ 12. Kamu Yönetimi Forumuna Ev Sahipliği Yapacak

'Değişim' teması etrafında kamu yönetimi alanındaki gelişmelerin tartışılacağı 12. Kamu Yönetimi Forumu (KAYFOR XII), 12-14 Eylül tarihleri arasında Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) ev sahipliğinde Kuşadası’nda gerçekleşecek.

Forumda ülkemizin seçkin üniversitelerinden katılan bilim insanlarının; kamu yönetiminde reform, yerel yönetimler, 6360 sayılı kanun, kamu yönetiminde yeni kurumlar, yönetim teknikleri ve araçları, kamu politikalarında kent ve çevre, siyasal katılım ve temsil, afet yönetimi, yönetsel etik, e-devlet konu başlıkları etrafında bildiriler yer alacak. ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu’nun himayesinde, ADÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü ve Nazilli İİBF Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. F. Neval Genç koordinatörlüğünde,düzenlenecek olan foruma Türkiye Belediyeler Birliği, Nazilli Belediyesi ve Aydın Ticaret Odası destek verecek. Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek olan foruma kamu yönetimi alanıyla ilgili tüm akademisyen, öğrenci ve kamu görevlileri katılabilecek.

KAYFOR NEDİR ?

Kamu yönetimi alanındaki en önemli etkinliklerden biri olan KAYFOR, her yıl farklı bir üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin Kamu Yönetimi Bölümleri tarafından yapılan, belirlenen ana ve alt temalar etrafında kamu yönetimi akademisyenlerini bir araya getiren, kamu yönetimi alanıyla ilgili farklı konuların ele alınarak tartışıldığı bağımsız, bilimsel etkinliktir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.