ADÜ 20. Kültür ve Sanat Festivali Başlıyor

ADÜ 20. Kültür ve Sanat Festivali Başlıyor

Adnan Menderes Üniversitesi’nde (ADÜ) her yıl coşkuyla gerçekleşen Kültür ve Sanat Festivali, 4-12 Mayıs 2015 tarihlerinde ADÜ Merkez Kampüste gerçekleşecek.

Adnan Menderes Üniversitesi 20. Kültür ve Sanat Festivali’nde Kolpa, Feridun Düzağaç, Haluk Levent & Kurtalan Ekspres, Ayshe, Mustafa Ceceli ve Manga gibi birçok önemli sanatçı ve grubu ağırlamanın yanı sıra çeşitli organizasyonlar ve lunapark ile doyasıya eğlenmeyi vaat ediyor.

“BİRLİKTELİĞİMİZİ PEKİŞTİRECEĞİMİZ GÜZEL BİR FIRSAT”

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, “Uzun bir çalışma sonunda hazırlanan bu festivali, bütün bir yılın yorgunluğunu hep birlikte atabileceğimiz, bir araya gelip eğlenebileceğimiz ve birlikteliğimizi pekiştirebileceğimiz güzel bir fırsat olarak görüyorum. Üniversite olarak görevimiz; bizlere emanet edilen evlatlarımızı hem akademik hem de kültürel olarak erdemli ve özgür bireyler olarak yetiştirmektir. Üniversitelerin bulundukları kentin ‘aklı’ olduğunu, kentin sosyal, kültürel ve entelektüel açlığını gideren yegane kurumlar olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuşarak akademik eğitimin yanı sıra sosyal faaliyetlerin de önemini vurguladı.

Adnan Menderes Üniversitesi öğrencileri, personeli ve Aydın halkı, ücretsiz olarak gerçekleşecek konserlere ve festival kapsamındaki tüm etkinliklere davet edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.