ADÜ BESYO Öğrencileri Topluma Hizmet Etmeye Devam Ediyor

ADÜ BESYO Öğrencileri Topluma Hizmet Etmeye Devam Ediyor

Vali Muharrem Göktayoğlu Ortaokulu ile Kadıköy Ortaokulu’nun bahçe duvarlarını, spor sahalarının çizgilerini ve ekipmanlarını boyadı.

Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği 3. sınıf öğrencileri, 13-20 Mayıs 2015 tarihleri arası Vali Muharrem Göktayoğlu Ortaokulu ile Kadıköy Ortaokulu’nun bahçe duvarlarını, spor sahalarının çizgilerini ve ekipmanlarını boyadı.

Öğretim Görevlisi Alev Yenal eşliğinde çalışmalarını yürüten öğrenciler, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında gerçekleştirdikleri toplumsal projeler ile örnek teşkil etti. Aynı ders kapsamında BESYO öğrencilerimiz, ayrıca 8 Mayıs 2015 tarihinde de Aydın Huzurevi’ni ziyaret ettiğini söyleyen Alev Yenal "Uygulama dersi kapsamında öğrencilerimle birlikte yaptığımız bu eylem, okul öğretmenleri ve öğrencilerini çok mutlu ettiği gibi bizde de aynı hisleri uyandırdı. Miniklerimize de bu şekilde örnek olmak ayrıca güzel bir durum. Her zaman iyiliklerin iyilik doğurmasını dileyerek etkinliklerimize devam etme arzusundayız" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.