ADÜ Çocuk ve Gençlik Korosu Seçmeleri Başlıyor

Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlük Güzel Sanatlar Bölümü Çocuk ve Gençlik Korosu seçmeleri bugünden itibaren başlıyor.

ADÜ Rektörlük Güzel Sanatlar Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özlem Akkaynak, yaptığı açıklamada; “Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlük Güzel Sanatlar Bölüm Başkanlığı olarak Aydın'ımıza sanatsal anlamda hizmet etmek, Aydın ili ve ilçelerinde yaşayan yetenekli çocuk ve gençlerimizin müzik yeteneklerini keşfetmek amacıyla 2013- 2014 Eğitim - Öğretim yılında kurulan Rektörlük Çocuk Korosu ( 8- 12 yaş aralığı ) ve Rektörlük Gençlik Korosu'na yeni yetenekleri seçip kadromuza dahil etmek istiyoruz. Gençlik Koromuz geçtiğimiz yıl Marmaris Aksaz Deniz Üs Komutanlığı Bandosu ile 18 Mart Çanakkale Şehitleri'ni anmak amacıyla ilki Marmaris Aksa Deniz Üs Komutanlığı'nda, ikincisi Üniversitemiz Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu'nda olmak üzere iki ayrı konser vermiştir. Gençlik koromuz 46 kişiden oluşmaktadır. 35 kişiden oluşan Çocuk Koromuz, 30 Mayıs 2014'de Aydın Büyükşehir Belediyesi Şükran Güngör Tiyatro Salonu'nda ilk konserini vermiştir. Bu amaçla 17 Eylül 2014 Çarşamba gününden başlamak üzere 17 Ekim 2014 Cuma gününe kadar devam edecek olan öğrenci yetenek sınavı seçmelerine tüm Aydın halkımızın katılımlarını bekliyoruz” dedi.

ADÜ Çocuk ve Gençlik Korosu, Güzel Sanatlar Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özlem Akkaynak yönetiminde Müziksel İşitme Okuma - Yazma ve Solfej Eğitimi, Ses Eğitimi alacaklar ve Türk ve Dünya Müziği koro repertuarının en seçkin örneklerinden oluşan bir repertuar çalışacak. ADÜ Rektörlük Güzel Sanatlar Bölümü Çocuk ve Gençlik Korosu Yetenek Sınavı için önceden randevu alınması gerektiği ve randevu almak için Yrd. Doç. Dr. Özlem Akkaynak’a ait 05308226736 Numaralı telefon aranması gerektiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.