ADÜ Personeli iftarda bir araya geldi

ADÜ Personeli iftarda bir araya geldi

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) personeli, aileleriyle birlikte iftarda bir araya geldi.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Ramazan ayı dolayısıyla dün Tralleis Meydanı’nda ADÜ personeli ve ailelerini birlik ve kaynaşma iftarında ağırladı.

 

Yoğun katılımla gerçekleşen iftara, Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı ve Prof. Dr. Törün Özer’in yanı sıra Genel Sekreter V. Doç. Dr. Eyyüp Mennan Yıldırım, personel ve aileleri katıldı.

Semazen gösterisi, Osmanlı Şerbetçisi ve Aydın’ın geleneksel lezzeti ‘Keşkek’ iftara renk kattı. Rektör Bircan ve Rektör Yardımcısı Tunca iftar öncesinde yemeklerin başına geçerek üniversite personeli ve ailelerine yemekleri kendi elleriyle dağıttı.

Adnan Menderes Üniversitesi Camii İmam Hatibi Muhammed Aydın’ın gerçekleştirdiği iftar duasının ardından ADÜ personeline gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Rektör Cavit Bircan, “Ramazan Ayı rahmet, bereket, mağfiret ve paylaşım ayı. Biz elimizde olanları paylaşmak istedik. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından Semazen gösterisiyle devam eden programın sonunda, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ın masaları tek tek gezerek üniversitemiz personeline katılımlarından dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.