ADÜ’de Kayıt Heyecanı Başladı

ADÜ’de Kayıt Heyecanı Başladı

Türkiye’nin en güzel illerinden biri olan Aydın’da bulunan Adnan Menderes Üniversitesi’nde yüksek öğrenimini sürdürmek isteyen binlerce genç kayıt için Aydın’a geldi.

Yaz tatili nedeniyle uzun süredir sakin olan şehir, üniversite öğrencilerinin kayıt için Aydın’a gelmesi ile birlikte şehir birden hareketlendi. Adnan Menderes Üniversitesi’nde 2014-2015 akademik yılı için öğrenci kayıtları başladı. Aytepe’de bulunan ADÜ Merkez’e gelen binlerce öğrenci kayıtlarını yaptırmaya başladı. Gerek eğitim kalitesi, gerekse öğrencilere sağlanan imkanlar ve Aydın’ın yaşamak için Türkiye’nin en güzeller illerinden biri olması nedeniyle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Adnan Menderes Üniversitesi’nde öğrencilere yardımcı olmak için üniversitenin tüm imkanları da seferber edildi.

“EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ GENÇLERİ BİLGİLENDİRMEK İÇİN ÖZEL MASA KURDU”

Bu arada gençlerin daha iyi ortamda ve daha huzurlu bir eğitim dönemi geçirmeleri amacıyla Aydın Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü özel bir çalışma başlattı. Okula kayıt yaptıran gençlerin, terör örgütünün tuzaklarına düşmemesi için bilinçlendirilmeye çalışıyor. Bu kapsamda Aydın Valiliği tarafından her türlü tedbirin alındığı belirtildi. Aydın’a kayıt için gelen pek çok veli ve üniversite öğrencisi karşılaştıkları ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirirken, Aydın’ı da çok sevdiklerini ifade ettiler.

ADÜ’de Kayıt Heyecanı Başladı

ADÜ’de Kayıt Heyecanı Başladı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.