ADÜ’de Öğrenciler Mustafa Ceceli İle Eğlenceye Doydu

ADÜ’de Öğrenciler Mustafa Ceceli İle Eğlenceye Doydu

Adnan Menderes Üniversitesi’nin her yıl bahar şenlikleri kapsamında düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali’nde Mustafa Ceceli coşkusu yaşandı.

Atatürk Kongre Merkezi’nin önündeki meydanda yapılan konserde üniversiteliler genç sanatçıyı dinlemek için alanı doldurdurlar. Aydın’da olmaktan fazlasıyla mutluluk duyduğunu söyleyen Ceceli, Aydın’a konser için ilk defa geldiğini dile getirdi.Sevilen şarkılarını seslendiren saatçıya herkes bir ağızdan eşlik etti. Popüler şarkıcı konser devam ederken bir anda herkesi şaşırtarak sahneden atladı ve kendisini izlemeye gelen en ön sıradaki engelli hayranını tekerlekli sandalyesinden kaldırarak parçayı birlikte söyledi. Engelli hayranını mutlu eden Ceceli, bu hareketiyle herkesin gönlünü fethetti. Konserin sonlarına doğru sahneye çıkan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, "Bizlerden en iyi sanatçıların gelmesini talep ettiniz, bizlerde bu büyük sanatçıların aramıza katılması sağladık. Adnan Menderes Üniversitesi’nin evlatları en iyilerine layıktır. Tabi başka üniversitelerden gelen öğrencilerimiz de var, onlara da her zaman kapımız açıktır. Ayrıca bugünün Anneler Günü olması sebebiyle bir başka önemi var. Hepinizin bu güzel gününü kutluyorum. Şu an Aymelek Derneği Başkanı Yurdagül Altınbaş da bizimle beraber. Yurdagül hanım ve arkadaşları yaşlı ve hastalar için yaptıklarından ötürü biz üniversite olarak Yurdagül hanımı Aydın’da Yılın Annesi seçtik. Umarım başarıları gayretleri her zaman sürer" diye konuştu.

Prof. Dr. Cavit Bircan, katılımlarından dolayı Mustafa Ceceli ve Aymelek Derneği Başkanı Yurdagül Altınbaş’a teşekkür ederken çiçek takdim etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.