ADÜ'de "Online Doktor" dönemi

ADÜ'de "Online Doktor" dönemi

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde, dünyayı etkisi altına alan COVID- 19 salgını nedeniyle ‘Online Doktor Görüşmesi’ uygulaması başladı.

‘Online Doktor Görüşmesi’ ile hastaların bulunduğu yerden hastaneye gelmesine gerek kalmadan, öğretim üyeleri ile online olarak görüşme imkanı sağlanmasının amaçlandığı belirtildi.

“İHTİYACINIZ OLAN SAĞLIK HİZMETİNİ EVE GETİRİYORUZ”

ADÜ Hastanesi yönetimi tarafından yapılan açıklamada, Covid-19 pandemisi sürecinde en önemli önceliğin, hastaların sağlığı ve güvenliği olduğu belirtilirken, “Aldığımız tüm önlemler ile birlikte koronavirüsle mücadele ederken bir yandan da hastalarımızı güvenli sağlık hizmeti ile buluşturmak için çabalıyoruz. Tüm dünyada olduğu gibi 'evde kal' diyoruz. Acil sağlık sorunu olmayan hastalarımızın da evde kaldığı bu dönemde hastalarımızı online olarak doktorlarıyla buluşturmayı hayata geçirdik. Uygulamaya ilk olarak onkoloji bölümü ile başladık. Bu hafta da özellikle pandemi nedeniyle oluşan stres yönetimi için psikiyatri ile devam ediyoruz. İlerleyen haftalarda da uygulamayı tüm bölümler ile yapmaya devam edeceğiz. Bu hizmetlerimiz ile ihtiyacınız olan sağlık hizmetini evinize getiriyoruz. Koronavirüsün yayılmasını yavaşlatmak ve halkımızla çalışanlarımızın sağlığını korumak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın Bakanlığımızın açıkladığı kurallara uymasını bekliyoruz. Sağlık çalışanları olarak bizler buradayız, sizler de bizler için lütfen evlerinizde kalın” ifadeleriyle uygulama hakkında bilgi verildi.

Ayrıca, "Online Doktor Görüşmesi" için, aduhastane sayfasını instgramdan takip ederek uygulamadan yararlanılabileceği de belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.