ADÜ'lü öğrenci evinde ölü bulundu

ADÜ'lü öğrenci evinde ölü bulundu

Adnan Menderes Üniversitesi Veteriner Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi Yakup Taner evinde ölü olarak bulundu. Taner'in ölüm haberini alan arkadaşları sinir krizi geçirdi.

Efeler ilçesine bağlı Kuyulu Mahallesinde meydana gelen olayda 23 yaşındaki Yakup Taner'in sobayı yaktıktan sonra uyuduğu ve bir daha uyanamadığı iddia edildi.

Adnan Menderes Üniversitesi Veteriner Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi olan Yakup Taner'in derse girmemesi üzerine eve gelen arkadaşları acı tablo ile karşılaştı. Yatağında hareketsiz olarak bulunan Taner'e ilk müdahale 112 sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Sağlık ekipleri Taner'in öldüğünü belirledi. ADÜ'lü öğrencinin cansız bedeni savcı incelmesinin ardından Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

ARKADAŞLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Yakup Taner’in ölüm haberini alan okul arkadaşları ve ADÜ Veteriner Fakültesi öğretim görevlileri eve gelerek olay hakkında bilgi almak istedi. Genç öğrencinin sobadan sızan karbonmonoksit gazı nedeniyle yaşamını yitirmiş olabileceği ihtimali üzerinde duran arkadaşları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Taner'in kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.