Afyonkarahisar’da “Aile Haftası” Kutlanıyor

Afyonkarahisar’da “Aile Haftası” Kutlanıyor

Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından “Aile Haftası” etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar Kocatepe Atatürk anıtında bir program düzenlendi.Atatürk anıtına çelenk konulmas...

Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından “Aile Haftası” etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar Kocatepe Atatürk anıtında bir program düzenlendi.

Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan programda bir konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Yasin Evcin, toplumların temelini ailenin oluşturduğunu söyledi. Evcin, “Tarihimize baktığımızda uygarlıkta ne kadar ileriye gitmiş millet varsa iyi eğitim görmüş bireylerden meydana gelmiştir. Dinimizde ailelerle, aile kurumuna ve aile bireylerine büyük önem vermektedir. Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak ilimiz ve ilimize bağlı olan ilçelerde ‘aile eğitim programı’ kapsamında gerçekleştirilen programlarda 2 bin 47 kişiye eğitim verilmiştir. Aile kurumunu güçlendirmek ve ailelerin karşılaştıkları sorunlarla baş etmelerini sağlamak amacıyla eğitimlerimiz devam etmektedir” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.