Ahlat’ta “Hünkar Adana Sofrası” Açıldı

Ahlat’ta “Hünkar Adana Sofrası” Açıldı

Bitlis’in Ahlat ilçesinde, “Hünkar Adana Sofrası” ismiyle yeni bir restoran açıldı.İş yerinin açılışına AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Ahlat İlçe Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Ahlat İlçe...

Bitlis’in Ahlat ilçesinde, “Hünkar Adana Sofrası” ismiyle yeni bir restoran açıldı.

İş yerinin açılışına AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Ahlat İlçe Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Ahlat İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Zafer Bayram, Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, bazı kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışın ardından iş yerini gezen kurum amirleri ve vatandaşlar hayırlı kazançlar temennisinde bulundular.

Açılışın ardından iş yeri hakkında bilgi veren bayan girişimci Sevtap Yalçın, Ahlat gibi güzel bir ilçede böyle geniş çaplı bir restoran açmanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirterek, “Oldukça güzel bir açılış gerçekleştirdik. Yemek restoranımız üç katlıdır. İş yerimizde Adanalı ustalarımız tarafından leziz yemekler ilçe halkımızın damak zevkine sunulmaktadır. Bir buçuk metre uzunluğunda Adana kol kebabı gibi farklı ve leziz ızgara çeşitleri yapılmaktadır. İş yerimiz şık dekor ve tasarımıyla da dikkat çekerken, hijyen kurallarına ise ayrı bir önem göstermektedir. İlçe halkımıza bu lezzeti tatmalarını öneriyorum. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.