AHMET GÖZEN'DEN ÇILDIRTAN YORUM!

AHMET GÖZEN'DEN ÇILDIRTAN YORUM!

Aydınpost köşe yazarlarından Ahmet Gözen, Jeotermale karşı çıkan muhalefet milletvekillerini PKK’lılarla aynı kefeye koydu.

HAVADİS HABER-Son günlerde Aydın kamuoyunda çok konuşulan Jeotermal tartışmasında yazılan köşe yazıları, haberler veya açıklamaların yanı sıra şehirde tanınmış bazı isimlerin sosyal medyada yaptıkları yorumlarla dikkat çekiyor. Aydınpost’un yazarlarından Ahmet Gözen, bir JES haberinin altına skandal bir yorum yaptı.

"GİDİN OTOGARA PİS KOKUNUN NERDEN GELDİĞİNİ ANLARSINIZ"

Valiliği ve JES şirketlerini savunan Gözen, yorumunda muhalefet milletvekillerini de PKK terör örgütüyle işbirliği ile suçladı. Kişisel sosyal medya hesabından yaptığı yorumlarda; “devlete inanmayıp soytarılara mı inanacağız” diyerek söze başlayan Ahmet Gözen, PKK’lılar ile muhalefet milletvekillerinin milli enerjinin önünü kesmek için ortak çalıştığını ileri sürdü.

Gözen sonraki yorumunda ise Jeotermalden dolayı pis koku olduğu iddialarına ise, “gidin otogara pis kokunun nereden geldiğini görürsünüz. Herkes hedef şaşırtıyor” sözleriyle Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni de suçladı.

İşte o yorumlar...

image-31.jpg

image-32.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum