Ahmet Kazım Ertem'den Nazilli'ye mesaj var

Ahmet Kazım Ertem'den Nazilli'ye mesaj var

Nazilli Belediyespor’da alınan kötü sonuçların ardından takımın başına Ahmet Kazım Ertem’in getirilmesini isteyen taraftarlara, kurt hoca cevap verdi.

ENGİN KOCAMAN - Nazillispor’un evi olduğunu ifade eden Ertem, “Görev verildiği takdirde taşın altına elimi sokarım” diye konuştu. 

Ligin bitimine 6 hafta kala Fethiyespor’un 2 puan gerisine düşen Nazilli Belediyespor’da, durumda rahatsız olan siyah beyazlı taraftarlar eski hocaları Ahmet Kazım Ertem’i takımın başında görmek isterken, kurt hoca sevgi seline kayıtsız kalamadı. 4 takımı kümede bırakıp, 2 şampiyonluk ve 2 play-off finali yaşadığını belirten Ertem, Nazillispor’un elindeki imkanlara rağmen düştüğü durumun kendisini üzdüğünü söyledi. 

“Ben bu takıma her zaman sahip çıktım”

Nazillispor için taşın altına her zaman elini sokacağını belirten Ertem, “Feda yılı dediler ben bu takıma sahip çıktım. Elimdeki kısıtlı kadro ile Play-off’u kıl payı kaçırdım. Nazillispor suni puanlar alarak ligde kalamaz. Her hafta kadro değişikliği istikrarsızlık yaratıyor. Bunları nasıl görmüyorlar. Ben bu takımı evladım gibi görüyorum. Evladımın düştüğü durumdan oldukça rahatsızım. İkili sorunları ortadan kaldırmak lazım. Alt ligler zordur. İnşallah kümede kalırız. Görev verilirse ben bu takımı ligde tutarım” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.