Ahmet Reyiz Yılmaz: “Siyasetin Önü Açılmalıdır”

Ahmet Reyiz Yılmaz: “Siyasetin Önü Açılmalıdır”

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, partisini birinci parti yapamayan genel başkanların istifa etmesi gerektiğini ifade ederek, “Siyasetin önü açılmalıdır” dedi.Ahmet Reyiz Y...

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, partisini birinci parti yapamayan genel başkanların istifa etmesi gerektiğini ifade ederek, “Siyasetin önü açılmalıdır” dedi.

Ahmet Reyiz Yılmaz, Türkiye’de siyasi partilerin siyasetin önünü kestiklerini belirterek, “Koltuğu ele geçiren Türkiye’yi yönetmek için değil, ömür boyu genel başkanlık için mücadele etmektedir. Durum böyle olunca kan değişikliği olmayan siyaset çözüm mekanizması olmak yerine sorun merkezi haline gelmektedir. İngiltere yakın günlerde seçim yaptı. Bu seçimde yenilgiye uğrayan genel başkanlar görevlerinde ayrılarak siyasetin hizmet kurumu olduğunu ortaya koydular. Biz de ise durum tam tersine işlemektedir. Hal böyle olunca millet için çözüm üretemeyen kısır bir siyaset döngüsü zamanımızı heba etmektedir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.