Aile boyu hırsızlar!

Aile boyu hırsızlar!

Efeler’de düzenlenen operasyonda, evlerin kapılarını plastik kartlarla açarak hırsızlık yaptığı öne sürülen aynı aileden 5 kişi yakalandı.

Olay, Zeybek Mahallesi’nde meydana geldi. Daha önce 2 evden hırsızlık yaptığı kameralara yansıyan Tuğçe N. aranırken, bir evden hırsızlık yaptıkları tespit edilen şüphelilerin içinde bulunduğu 45 KA 1615 otomobile operasyon gerçekleştirildi. Otomobilde Tuğçe N., Gökhan N., Ömer N., Şahin N. ve Gülcan Y. ile birlikte yakalandı.

Gözaltına alınan 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri sırasında Gökhan N.’nin 10, Tuğçe N.'nin 8 ayrı suçtan arandığı öğrenildi. Şüphelilerin üst araması sırasında Şahin N.’de sarı renkli takılar, Tuğçe N.’nin çantasından kapı açmakta kullanılan 2 adet plastik aparat ve 1 adet ayarlı pense çıktı. Gökhan N. ile Gülcan Y.'nin gayri resmi evli oldukları, Tuğçe Y.'nin Gülcan Y.'nin eltisi olduğu, Ömer N. ile Şahin N.'nin kardeş oldukları tespit edildi.

Hırsızlığa teşebbüsle suçlanan Ömer N. ve Şahin N. emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken Tuğçe N., Gökhan N. ve Gülcan Y. adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.