Ailesini Vahşice Katletti

Ailesini Vahşice Katletti

Aydın’da boşanma arifesinde olan ve ayrı yaşadığı karısı Halime Yavuz’u (20), barışmak için görüşmeye çağıran Fatih Yavuz (30), cinnet geçirdi.

Fatih Yavuz, görüşmeye iki çocuğu ile gelen karısı Halime Yavuz’u ve çocukları Yavuz Polatcan Yavuz (1) ile Gülfer Yavuz’u (3) bıçaklayarak öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu.

 

Olay, Efeler İlçesi Hükümet Bulvarı’nda bulunan bir otelin 3’üncü katında dün saat: 23.45 sıralarında meydana geldi. Efeler Belediyesi’nde şoför olarak çalışan Fatih Yavuz (30) ile karısı Halime Yavuz (20) bir süre önce boşanma kararı alarak ayrı yaşamaya başladı. 15 Aralık 2015 gününe mahkemeden gün alan çiftten Fatih Yavuz, biri üç, diğeri bir yaşındaki çocuklarını özlediğini ve barışmak istediğini söyleyerek karısı Halime Yavuz ile buluştu. Halime Yavuz, buluşmaya çocukları Yavuz Polatcan Yavuz (1) ile Gülfer Yavuz’u (3) da getirdi.

1-013.jpg2-015.jpg

 

CİNNET GEÇİRDİ

Aile, Hükümet Caddesi’nde bulunan bir otelin 21 numaralı odasına yerleştikten bir süre sonra cinnet geçiren Fatih Yavuz, karısı Halime Yavuz’u göğsünden bıçakladıktan sonra çocukları Gülfer Yavuz ve Yavuz Polatcan Yavuz’u da bıçaklayarak öldürdü. Ailesini katleden Fatih Yavuz, kendisini de göğsünden bıçaklayarak intihar girişiminde bulundu. Gürültüyü duyarak odaya gelen otel görevlisi, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Halime Yavuz, Gülfer Yavuz ve Yavuz Polatcan Yavuz’un öldüğünü tespit etti. Yaralı olan Fatih Yavuz, ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Fatih Yavuz’un hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

 

AİLESİNDEN HELALLİK İSTEMİŞ

Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları çalışma sonunda ailesini öldüren, kendisi de intihar girişiminde bulunan Fatih Yavuz’un olaydan önce ailesini arayarak haklarını helal etmelerini istediğini belirledi. Fatih Yavuz’un herhangi bir not bırakmadığı öğrenildi. Talihsiz kadın ve çocuklarının cenazeleri, Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Aydın Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

HABER:CEM ULUCAN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.